Nunta amuzanta

Nunta amuzanta cu doua persoane pline de viata cum rar ne-a fost dat sa intalnim. Acest clip de nunta amuzant a fost realizat de noi acum ceva ani, mai exact in anul 2015. Stiindu-i bine pe cei doi amorezati, am decis ca acest clip sa fie altfel decat celelalte. Persoanjele erau diferite de tot ce am intalnit pana acum, asa ca trebuia sa fie diferit.

Majoritatea clipului de la nunta amuzanta, este editat fast-forward, adica cu o viteza cel putin dublu fata de cea normala. In acest fel am vrut sa accentuez trasaturile funny ale celor doi miri. Fundalul sonor nu pot spune decat ca a marit doza de amuzament.

Nunta amuzanta

Aceste momente frumoase pe care le-am cuprins in secventele din acest clip de nunta amuzant, nu fac decat sa ne reaminteasca cat de frumoasa este viata. Ca totul trebuie trait la maxima intensitate, cu responsabilitate totusi. Sa apreciem ceea ce avem si mai ales pe cine avem langa noi.

Video ziua nuntii

Pentru realizarea unui videoclip de nunta amuzanta cel mai important este sa avem actorii principali, mirele si mireasa. Daca cei doi sunt amuzanti si haoisi, atunci si clipul lor cu secventele din ziua nuntii lor va fi unul amuzant si plin de momente frumoase. Conteaza foarte mult ca sa va relaxati si sa nu lasati ca ziua nuntii voastre sa isi puna amprenta negativ asupra voastra. Totul trebuie privit cu degajare, emotie si cu bucurie. Ziua nuntii este una singura si de aceea totul trebuie sa fie cat se poate de apropiat de perfectiune.

Noi va promitem ca veti avea filmarile nuntii la maim o saptamana de la frumoasa zi a nuntii. Ca sa va bucurati in acest fel de tot ce a fost mai frumos in ziua nuntii voastre.

Nunta amuzanta. Clip nunta cu miri haiosi. Video funny de nunta realizat in 2015 de Fotograf Brasov. Secvente video de la nunta haioasa.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Video Ziua Nuntii Pensiune Floarea Soarelui Brasov

Video ziua nuntii Pensiune Floarea Soarelui Brasov

Video ziua nuntii Pensiune Floarea Soarelui Brasov din cea mai emotionata si minunata zi pentru mirii nostrii, Raluca si Alin. Am surprins momentele cu pregatirile mirilor, cadre video de la cununia religioasa de la …
Video Nunta Rupea Jibert

Video nunta Rupea-Jibert

Video nunta Rupea-Jibert – de la nunta mirilor nostrii Radu si Cristina. Pregatireile mirilor, precum si cununia civila si religioasa, s-au desfasurat in Jibert. Au fost binecuvantati cu o vreme superba, asa ca de …
Video Nunta Prestigio Events Brasov

Video nunta Prestigio Events Brasov

Video nunta Prestigio Events Brasov cu Francesca si Marius. Doi miri ce se respecta si se sprinjina reciproc. A fost o placere sa colaborez cu ei pentru evenimentul din aceasta vara. Nu ne cunosteam, …
Video Nunta Bran Moieciu Nunta La Craiasa Muntilor

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor. Cu peisaje spectaculoase și istorie bogată, Bran și Moieciu sunt destinații preferate pentru nunți de poveste. Însă pentru mirele și mireasa noastră, aceste locuri înseamnă …
Video Nunta Brasov

Video Nunta Brasov

Doi tineri frumosi ce si-au pecetluit povestea de iubire pe 27 mai 2017 in Brasov, la Biserica „Sfantul Nicolae” din Scheii Brasovului. Pregatirile mirilor s-au desfasurat la Hotelul Sport din Poiana Brasov. Tot aici …
Videoclip Nunta Grand Restaurant Brasov

Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov

Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov. Videoclipul nuntii cu cele mai frumoase momente cu cei doi, din mult asteptata zi a nuntii. Plini de energie, iubitori, blanzi si carismatici! Asa au fost, asa sunt si …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.