Video nunta Zarnesti

„Video Nunta Zarnesti: O Poveste de Dragoste in Inima Muntilor Carpati”

Bucurati-va de o experienta cinematografica de neuitat care surprinde fiecare moment al unei nunti magice in pitorescul Zarnesti, cu privelisti spectaculoase ale Muntilor Piatra Craiului si ale naturii sale luxuriante. Clipul video de nunta dezvaluie o poveste de dragoste autentica, dincolo de cuvinte, cu mirii in rolurile principale.

Filmul incepe cu cadrele emotionante ale sedintei video „save the date”, in care mirii au explorat frumusetile de la Piatra Craiului, marturisindu-si iubirea lor intr-un decor natural de basm. Aceste momente autentice sunt un preludiu pentru ceea ce urmeaza sa fie o zi memorabila.

Continuam calatoria noastra la Restaurantul Transilvania din Zarnesti, unde cununia civila a avut loc in aer liber, sub cerul senin al Transilvaniei. Cadrele captivante surprind emotiile si bucuria mirilor, impreuna cu peisajul impresionant al muntilor din jur.

Video nunta Zarnesti

In ziua nuntii, ne introducem in lumea pregatirilor mirilor, in culisele unui moment special. Fiecare detaliu, de la rochia miresei la zambetul emotionant al mirilor, este imortalizat pentru a pastra amintiri vii ale acestei zile extraordinare.

Cununia religioasa aduce o nota de solemnitate si profunzime clipului, cu cadre care surprind momentul sacru al uniunii lor. Iubirea si devotamentul mirilor radiaza in aceste imagini.

Petrecerea de nunta este un spectacol de dans, bucurie si emotii, cu cadre pline de viata care surprind fericirea prietenilor si familiei care ii inconjoara pe miri. Un moment special este cel al baloanelor cu led umplute cu heliu, care se inalta in aer, aducand magia in noaptea nuntii.

Clipul nuntii atinge apoi culmea la Castelul Kalnoky din Miclosioara, unde are loc o sedinta video „trash the dress” plina de aventura si romantism.

„Video Nunta Zarnesti” este o calatorie cinematografica impresionanta prin iubire, emotii si peisaje de vis. Este o poveste autentica de dragoste in inima Muntilor Carpati, capturata cu sensibilitate si creativitate pentru a oferi mirilor amintiri care vor dura o viata intreaga.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Video Nunta Bran Moeciu

Video nunta Drumul Carului Bran Moeciu

Video nunta Bran-Moeciu de la nunta mirilor Petronela si Marinica. Am suprins aici toate momentele importante. In acest clip de nunta veti putea viziona, pregatirea miresei, pregatirea mirelui, udatul miresei, cununia religioasa si petrecerea …
Videoclip Nunta Grand Restaurant Brasov

Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov

Videoclip nunta Grand Restaurant Brasov. Videoclipul nuntii cu cele mai frumoase momente cu cei doi, din mult asteptata zi a nuntii. Plini de energie, iubitori, blanzi si carismatici! Asa au fost, asa sunt si …
Foto Video Nunta Yaz Harman

Foto video nunta YAZ Harman

Foto video nunta YAZ Harman intr-un peisaj pitoresc, cu aerul său rustic și rafinat. O minunată locație în apropierea Brașovului, a adus împreună dragostea, bucuria și emoțiile ce au creat amintiri de neuitat pentru …
Video Nunta Bran Moieciu Nunta La Craiasa Muntilor

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor. Cu peisaje spectaculoase și istorie bogată, Bran și Moieciu sunt destinații preferate pentru nunți de poveste. Însă pentru mirele și mireasa noastră, aceste locuri înseamnă …
Videoclip De Nunta Sacele Brasov

Videoclip de nunta Sacele-Brasov

Videoclip de nunta Sacele-Brasov de la nunta mirilor Anca si Cosmin. Am surprins pregatirea mirelui si a miresei, cununia religioasa din Brasov de la biserica de lemn din Centru Civic, precum si petrecerea nuntii …
Nunta Amuzanta

Nunta amuzanta

Nunta amuzanta cu doua persoane pline de viata cum rar ne-a fost dat sa intalnim. Acest clip de nunta amuzant a fost realizat de noi acum ceva ani, mai exact in anul 2015. Stiindu-i …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.