Fotografii nunta La Lupi

Fotografii nunta La Lupi cu Iulia si Ionut. O nunta programata indraznet, intr-un anotimp atipic, dar cu mare incarcatura emotionala si caldura sufleteasca din partea tuturor. A fost prima nunta din 2022 si putem spune ca am inceput anul bine, caci am fost martorii unei iubiri frumoase, sincere, ce a dat nastere unui pui de om superb, pe nume Cezar. Pentru aceasta perioada, vremea a fost frumoasa, precum sufletul celor doi miri. Am fost partasi la fiecare pas facut de Iuliana si Ionut spre noua etapa a vietii, am fost martorii uniunii lor in fata lui Dumnezeu, la Biserica Ortodoxa cu hramul „Adormirea Maicii Domanului” din Cheia, apoi am petrecut la restaurantul din Tohan, La Lupi. Dragii nostri, sa pasiti mereu in viata cu bunatate, cu incredere si cu credinta in Dumnezeu! Iubirea sa va insoteasca, iar micul Cezar sa va lumineze mereu viata, sa va faca mandri si sa va bucure cu frumusetea si gingasia lui! Casa de piatra!

Fotografii nunta La Lupi

In continuare puteti vedea fotografii din ziua nuntii cu toate momentele importante.

Fotografii nunta La Lupi. Foto video evenimente Restaurantul La Lupi din Tohan. Servicii complete de fotografie si filmare nunta sau botez.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.