Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan

Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan cu doi miri minunati, Oana si Alin. Cu cei doi m-am intalnit inca de asta iarna, la sedinta foto save the date, cand au fost in tara pentru nunta fratelui miresei. Inca de atunci am remarcat caldura si tandretea dintre ei doi. A fost o sedinta foto minunatata asa ca, asteptam cu nerabdare ziua nuntii lor din Cristian, Rasnov si Tohan. Cei doi s-au cununat civil cu doua zile inainte de nunta, pentru ca mai apoi in ziua nuntii sa se uneasca si religios in biserica ortodoxa Sfantul Nicolae din Rasnov. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la restaurantul „Un baiat si-o fata”din Tohan.

Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan

In continuare puteti vedea cadre de la pregatirele mirilor, cununia religioasa si petrecerea de la sala cu toate momentele frumoas pe care cei doi miri le-au trait in aceast aunica zi, ziua nuntii lor. Le dorim mirilor casa de piatra si numai bine!

Servicii foto video 4K pentru evenimente nunti, botezuri in zona Brasovului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.