Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan

Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan cu doi miri minunati, Oana si Alin. Cu cei doi m-am intalnit inca de asta iarna, la sedinta foto save the date, cand au fost in tara pentru nunta fratelui miresei. Inca de atunci am remarcat caldura si tandretea dintre ei doi. A fost o sedinta foto minunatata asa ca, asteptam cu nerabdare ziua nuntii lor din Cristian, Rasnov si Tohan. Cei doi s-au cununat civil cu doua zile inainte de nunta, pentru ca mai apoi in ziua nuntii sa se uneasca si religios in biserica ortodoxa Sfantul Nicolae din Rasnov. Petrecerea nuntii s-a desfasurat la restaurantul „Un baiat si-o fata”din Tohan.

Fotograf nunta Cristian Rasnov Tohan

In continuare puteti vedea cadre de la pregatirele mirilor, cununia religioasa si petrecerea de la sala cu toate momentele frumoas pe care cei doi miri le-au trait in aceast aunica zi, ziua nuntii lor. Le dorim mirilor casa de piatra si numai bine!

Servicii foto video 4K pentru evenimente nunti, botezuri in zona Brasovului.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.