Anul iepurelui: ce ne spune zodiacul chinezesc despre logodne, nunți și copii în acest an

Anul Iepurelui

Anul Iepurelui a avut inceput pe 22 ianuarie 2023, aducând cu el câteva vești bune: Anii iepurelui înseamnă pace și speranță, în special pentru cei care se angajează în noi aventuri, cum ar fi logodne, nunți și creșterea familiei!

Care este Anul Iepurelui?

Anul Nou Lunar, cunoscut și sub numele de Festivalul Primăverii sau Anul Nou Chinezesc, se bazează pe ciclurile lunii și cade într-o zi diferită în fiecare an. Acesta marchează începutul unui nou an zodiacal chinezesc și este o sărbătoare a sosirii primăverii în multe comunități asiatice și asiatice-diasporice din întreaga lume.

Iepurele este unul dintre cele 12 animale reprezentate în zodiacul chinezesc, cu cele cinci elemente de lemn, foc, pământ, metal și apă rotindu-se pe propriul ciclu unic. În fiecare an, este prezentată o combinație unică de animale și elemente, gândită să aducă calități distincte și simbolism anului. Este nevoie de 60 de ani pentru ca aceeași combinație să se prezinte din nou.

La ce să ne asteptam pentru acest an lunar?

Pentru următoarele 12 luni, ne aflăm într-un an „ Iepure de apă ”, despre care se crede că aduce avere, speranță, relaxare și contemplare. Acest lucru este deosebit de interesant pentru cei care fac următorul pas, fie prin logodna, nunta sau prin aducerea unui copil în viața lor. Se așteaptă ca oamenii care intră în următorul capitol al poveștii lor să experimenteze rezultate de bun augur în acele activități.

Pe lângă această energie bună, primim primăveri duble în acest an lunar, un eveniment rar considerat că aduce dublu noroc și fericire în acel an. Aproximativ la fiecare trei ani, la calendarul lunar se adaugă o lună bisect (care vede de obicei 12 luni într-un ciclu) pentru a rămâne sincronizată cu calendarul solar, rezultând două primăveri.

Anul următor cu izvoare duble nu este programat să aibă loc pentru mai mult de 1.000 de ani. (Da, ați citit bine.) Pașii făcuți în acest an prin logodne, căsătorii și creșterea familiei sunt considerati a fi de bun augur datorită acestei rarități. Felicitările sunt în ordine pentru cei care fac un salt în lunile următoare!

Lucruri interesante legate de anul iepurelui

  • În acest an lunar, primim două primăveri, doi ani noi solari și 13 luni, în loc de 12, făcând anul neobișnuit de lung la 384 de zile.
  • Anul Dragonului va începe pe 10 februarie 2024.

Cum să optimizezi norocul Iepurelui de apă pentru nunta sau logodna?

Fiecare ciclu lunar are atașat un simbolism despre care se crede că vă ajută să vă maximizați averea. Iată câteva modalități prin care vă puteți întări norocul la orice eveniment din acest an:

  • Plante norocoase: iasomie și crin, pătlagină
  • Culori norocoase: roșu, roz, violet și albastru
  • Animale norocoase: iepuri și câini, perfecte pe bijuterii pentru a le purta în timp ce sărbătorești acele momente speciale!

Articole de pe blog:

semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie

Semnificatia anilor de casatorie de-a lungul anilor se schimba, iata de ce este vorba. Aniversarea casatoriei, semnificatia anilor de casatorie In popor,  exista trei aniversari importante ale casatoriei: nunta de argint, nunta de aur, …
Marturii De Nunta Si Botez

Marturii de nunta

Marturiile de nuntă sunt cadouri simbolice oferite de miri invitaților la nuntă. Acestea sunt un mod minunat de a-i mulțumi invitaților că au participat la ziua voastră specială și de a le oferi o …
Meniul De Nunta

Meniul de nunta

Ai spus da, asa ca urmeaza sa cautati sala de nunta pentru ziua cea mare. Am scris un articol detaliat legat de salile de nunta din Brasov. Il puteti citi AICI. In artocolul de …
Fotografii Nunta Conacul Heldsdorf 53

In ce anotimp vrei sa te casatoresti?

In ce anotimp vrei sa te casatoresti dupa ce ai spus „DA”, la propunerea lui? Care este cel mai bun anotimp de nuntă în care să te căsătorești? O plajă însorită. Frunze colorate. Zăpadă …
Muzica Veche Dansul Mirilor

Cantece dansul mirilor – cantec primul dans

Am selectat aici cele mai frumoase cantece pentru dansul mirilor, pe care le puteti folosi la nunta voastra pentru primul dans in calitate de sot si sotie. Primul dans, este intotdeauna un moment cat …
Post Pentru Supravietuire

Post pentru supravietuire

Post pentru supravietuire – lectura susținută de Dr Pradip Jamnadas. Principalele idei pe care dr. Pradip Jamnadas le-a mentionat in prelegerea legata de post. Parerea comună este că postul te obosește și obosește • …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.