Anul iepurelui: ce ne spune zodiacul chinezesc despre logodne, nunți și copii în acest an

Anul Iepurelui

Anul Iepurelui a avut inceput pe 22 ianuarie 2023, aducând cu el câteva vești bune: Anii iepurelui înseamnă pace și speranță, în special pentru cei care se angajează în noi aventuri, cum ar fi logodne, nunți și creșterea familiei!

Care este Anul Iepurelui?

Anul Nou Lunar, cunoscut și sub numele de Festivalul Primăverii sau Anul Nou Chinezesc, se bazează pe ciclurile lunii și cade într-o zi diferită în fiecare an. Acesta marchează începutul unui nou an zodiacal chinezesc și este o sărbătoare a sosirii primăverii în multe comunități asiatice și asiatice-diasporice din întreaga lume.

Iepurele este unul dintre cele 12 animale reprezentate în zodiacul chinezesc, cu cele cinci elemente de lemn, foc, pământ, metal și apă rotindu-se pe propriul ciclu unic. În fiecare an, este prezentată o combinație unică de animale și elemente, gândită să aducă calități distincte și simbolism anului. Este nevoie de 60 de ani pentru ca aceeași combinație să se prezinte din nou.

La ce să ne asteptam pentru acest an lunar?

Pentru următoarele 12 luni, ne aflăm într-un an „ Iepure de apă ”, despre care se crede că aduce avere, speranță, relaxare și contemplare. Acest lucru este deosebit de interesant pentru cei care fac următorul pas, fie prin logodna, nunta sau prin aducerea unui copil în viața lor. Se așteaptă ca oamenii care intră în următorul capitol al poveștii lor să experimenteze rezultate de bun augur în acele activități.

Pe lângă această energie bună, primim primăveri duble în acest an lunar, un eveniment rar considerat că aduce dublu noroc și fericire în acel an. Aproximativ la fiecare trei ani, la calendarul lunar se adaugă o lună bisect (care vede de obicei 12 luni într-un ciclu) pentru a rămâne sincronizată cu calendarul solar, rezultând două primăveri.

Anul următor cu izvoare duble nu este programat să aibă loc pentru mai mult de 1.000 de ani. (Da, ați citit bine.) Pașii făcuți în acest an prin logodne, căsătorii și creșterea familiei sunt considerati a fi de bun augur datorită acestei rarități. Felicitările sunt în ordine pentru cei care fac un salt în lunile următoare!

Lucruri interesante legate de anul iepurelui

  • În acest an lunar, primim două primăveri, doi ani noi solari și 13 luni, în loc de 12, făcând anul neobișnuit de lung la 384 de zile.
  • Anul Dragonului va începe pe 10 februarie 2024.

Cum să optimizezi norocul Iepurelui de apă pentru nunta sau logodna?

Fiecare ciclu lunar are atașat un simbolism despre care se crede că vă ajută să vă maximizați averea. Iată câteva modalități prin care vă puteți întări norocul la orice eveniment din acest an:

  • Plante norocoase: iasomie și crin, pătlagină
  • Culori norocoase: roșu, roz, violet și albastru
  • Animale norocoase: iepuri și câini, perfecte pe bijuterii pentru a le purta în timp ce sărbătorești acele momente speciale!

Articole de pe blog: