Fotografii din ziua cununiei civile

Fotografii din ziua cununiei civile cu domnul si doamna Tereblecea. Doi tineri minunati, ce au decis ca azi sa isi uneasca destinele in fata ofiterului de la starea civila si a invitatilor. Toata lumea a tot entuziasta, bucuroasa si plina de zambete. Prima parte a fotografiilor au fost realizate in timpul ceremoniei cununiei civile de la Primaria Brasov. A doua parte a imaginilor au fost realizate in parcul central din Brasov „Nicolae Titulescu”. Tot timpul cei doi au fost numai un zambet, unul catre altul.

Fotografii din ziua cununiei civile

Va lasam in continuare sa ii vedeti pe cei doi miri in ziua cununiei civile cu doi miri entuziasti si plini de iubire si viata. Imaginile au ofst livrate in aceeasi seara cand au fost realizate. Mirii si nasii putandu-se bucura de aceste momente frumoase, intr-un timp scurt.

Fotografii cununie civila de la Primaria Brasov. Fotograf profesionist civila Brasov. Imagini de la ceremonia cununiei civile.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.