Save the date in livada cu meri infloriti

Save the date in livada cu meri infloriti, alaturi de mirii care se iubesc ca la inceputul relatiei lor de acum 8 ani. Sedinta foto de poveste, a fost realizata acasa la parinti, in Sohodol, langa Bran. Soarele a stralucit cu putere pe cer, pentru aceasta sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii. Iar, daca soarele le-a zambit, Adina si Cosmin, i-au raspuns soarelui cu multa afectiune si dragoste impartasita.

Save the date in livada cu meri infloriti

De mult timp imi doream o sedinta foto intr-o livada cu meri si sper din toata inima ca nu va fi ultima din acest an. De abia asteptam nunta, care cu siguranta o sa fie una de poveste. 🙂

Fotografii de cuplu in livada cu meri infloriti. Fotografii intre merii infloriti. Sedinta foto inaintea nuntii cu viitorii miri la munte.

Care este ora potrivita pentru sedinta foto?

Dupa orale 16. Cand soarele este mai bland si lumina scade in intensitate. Insa nu mai tarziu de orele 19.

In ce perioada din an se pot realiza fotografiile cu merii infloriti?

In luna mai. Cand merii sunt infloriti. Asta si in functie de cat de cald a fost in acea perioada. Se poate decala cu + – 2 saptamani.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.