Save the date in livada cu meri infloriti

Save the date in livada cu meri infloriti, alaturi de mirii care se iubesc ca la inceputul relatiei lor de acum 8 ani. Sedinta foto de poveste, a fost realizata acasa la parinti, in Sohodol, langa Bran. Soarele a stralucit cu putere pe cer, pentru aceasta sedinta foto de cuplu dinaintea nuntii. Iar, daca soarele le-a zambit, Adina si Cosmin, i-au raspuns soarelui cu multa afectiune si dragoste impartasita.

Save the date in livada cu meri infloriti

De mult timp imi doream o sedinta foto intr-o livada cu meri si sper din toata inima ca nu va fi ultima din acest an. De abia asteptam nunta, care cu siguranta o sa fie una de poveste. 🙂

Fotografii de cuplu in livada cu meri infloriti. Fotografii intre merii infloriti. Sedinta foto inaintea nuntii cu viitorii miri la munte.

Care este ora potrivita pentru sedinta foto?

Dupa orale 16. Cand soarele este mai bland si lumina scade in intensitate. Insa nu mai tarziu de orele 19.

In ce perioada din an se pot realiza fotografiile cu merii infloriti?

In luna mai. Cand merii sunt infloriti. Asta si in functie de cat de cald a fost in acea perioada. Se poate decala cu + – 2 saptamani.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.