Sedinta foto aniversara

Sedinta foto aniversara la implinirea a 5 ani de la casatoria lor. Povestea lor este interesanta, el din Romania, ea din Rusia. S-au cunoscut in Olanda, unde si traiesc de multi ani. A fost o placere sa lucram impreuna, cei doi fiind carismatici si foarte apropiati unul de celalalt. Parca erau acum 5 ani cand cei doi au facut nunta. Timpul pentru ei a stat inloc. Asta face iubirea din doi oameni. Lumina a fost perfecta. Am editat aceste imagini putin diferit cu tonalitati aurii, culori bogate si vibrate, precum relatia lor. Sedinta foto a fost realizata pe drumul Poienii Brasov, intr-un cadru cat se poate de natural, plin de viata si lumina de apus de soare de toamna.

Sedinta foto aniversara

Sedinta foto de cuplu la implinirea a 5 ani ani de casatorie in Brasov. Sedinta de cuplu cu doi oameni frumosi si indragostiti ca in prima zi.

Cu cat timp inainte se poate programa o sedinta foto?

Va recomandam sa program sedinta foto cu 4-5 zile inainte. In acest fel putem cunoaste progronza cea mai probabila pentru ziua pe care ati ales-o.

Care este durata unei sedinte foto?

Sedinta foto aniversara are o durata de 60 de minute. In acest timp vom realiza diverse posturi, in care va veti simti confortabil si relaxati unul cu celalalt. In acest fel fotografiile de cuplu vor fi cat se poate de naturale si pline de emotie.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.