Sedinta foto aniversara

Sedinta foto aniversara la implinirea a 5 ani de la casatoria lor. Povestea lor este interesanta, el din Romania, ea din Rusia. S-au cunoscut in Olanda, unde si traiesc de multi ani. A fost o placere sa lucram impreuna, cei doi fiind carismatici si foarte apropiati unul de celalalt. Parca erau acum 5 ani cand cei doi au facut nunta. Timpul pentru ei a stat inloc. Asta face iubirea din doi oameni. Lumina a fost perfecta. Am editat aceste imagini putin diferit cu tonalitati aurii, culori bogate si vibrate, precum relatia lor. Sedinta foto a fost realizata pe drumul Poienii Brasov, intr-un cadru cat se poate de natural, plin de viata si lumina de apus de soare de toamna.

Sedinta foto aniversara

Sedinta foto de cuplu la implinirea a 5 ani ani de casatorie in Brasov. Sedinta de cuplu cu doi oameni frumosi si indragostiti ca in prima zi.

Cu cat timp inainte se poate programa o sedinta foto?

Va recomandam sa program sedinta foto cu 4-5 zile inainte. In acest fel putem cunoaste progronza cea mai probabila pentru ziua pe care ati ales-o.

Care este durata unei sedinte foto?

Sedinta foto aniversara are o durata de 60 de minute. In acest timp vom realiza diverse posturi, in care va veti simti confortabil si relaxati unul cu celalalt. In acest fel fotografiile de cuplu vor fi cat se poate de naturale si pline de emotie.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.