Sedinta foto graviduta Brasov

Sedinta foto graviduta Brasov la ora de aur, cu doi viitori parinti bucurosi si foarte fericiti. Alexandra si Robert au primit cadou aceasta sedinta foto de maternitate de la o prietena draga de la Bucuresti. A fost pentru prima oara cand ne-am vazut, insa totul a fost cat de poate de bine si de frumos. Cei doi au zambit tot timpul, fiind cat se poate de afectuosi unul cu celalalt. Iar despre asta este vorba la o sedinta foto de graviuta sau o sedinta foto de maternitate, despre tandrete, afectiune si dragoste impartasita.

Sedinta foto graviduta Brasov

Fotografiile de graviduta le-am livrat in mai putin de 24 de ore de la realizarea lor, fiind si eu foarte incantat de cei doi si de felul in care interactionau unul cu celalalt. A fost o placere sa ii fotografiez si nu pot decat sa le doresc tot binele, sarcina usoara si o bebelusa sanatoasa si puternica!

Sedinta foto graviduta Brasov. Fotografii viitoare mamica la Brasov intr-un cadru superb de munte intr-o lumina ideala de ora de aur.

Sedinte foto de maternitate in Brasov sau in zona Brasov cu viitoare mamici si tatici. Fotografii pline de culoare, tandrete si lumina frumoasa.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.