Sedinta foto copii

Sedinta foto copii realizata inainte de Pasti cu doi copilasi superbi. Da, recunosc, sunt copii mei dragi. Cristina, a insistat sa facem aceasta sedinta foto cu o zi inainte de ziua Andradei. Asa ne amintim peste ani si ani de aceasta frumoasa perioada. Este minunat sa te uiti la fotografiile de copii, sa vezi cum au crescut si cum s-au schimbat intr-un timp atat de scurt. Timpul trece fara sa ne dam seama si vedem cum aceste minunate fiinte care sunt ai nostrii copii , pleaca de lanag noi. Unii se aseaza aproape de parintii lor, iar altii pleaca peste mari si tari. Singurul mod prin care ii putem aduce aproape sunt aceste fotografii realizate la sedintele foto cand ei inca erau mici, iar noi tineri.

Sedinta foto copii – langa Cristian, Brasov

Nu am mers departe de casa pentru realizarea acestor fotografii, caci la cativa pasi de casa se ridica Masivul Postavarul, cu stejarii sai impunatori. Aici am realizat aceasta sedinta foto copii, in apropierea Cristianului, in poiana cu stejari seculari. Vremea ne-a suras din plin, asa ca a fost si o relaxare si un prilej sa luam aer curat de munte in aceste zile de inceput de primavara.

Fotografii cu micutii nostrii Andrada si Andrei, inainte de Pasti, in apropierea Cristianului. Sedinta fotografica pentru copii realizata aproape de Brasov cu doi minunati copilasi, chiar inainte de Pasti. Fotograf profesionist sedinte foto.

Toate fotografiile pe care le realizez pentru sedintele foto pentru bebelusi copii sau alt prilej, le editez ca si culoare, contrast, expunere, incadrare. In acest fel fotografiile cu copii vor fi naturale si pline de emotie.

Fotograf pentru copii, mamici gravide sau pentru botez in Brasov

Daca sunteti in cautarea fotograf botez Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre o sedinta foto de graviduta, o sedinta de nou nascut, sedinta de botez sau chiar o sedinta foto in familie, noi raspundem cu drag si promptitudine.