Fotografii nunta Grand Restaurant Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Fotografii nunta Grand Restaurant Brasov


Fotografii nunta Grand Restaurant Brasov de la nunta mirilor Catalina si Alexandru. Una dintre cele mai frumoase si animate nunti la care am participat. Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la nunta care a avut loc a Grand Restaurant din Centrul Civic din Brasov.

Am surprins in acest album de nunta fotografii de la pregatirea mirilor, cununia religioasa care a fost oficiata la biserica cu hramul „Sfintii Apostoli Petru si Pavel” din Brasov, precum si petrecerea de la sala cu toate momentele importante. Dansul mirilor, momente de la petrecerea nuntii de la Grand Restaurant din Brasov, furatul miresei, si toate momantele de la sfarsitul nuntii si tortul mirilor. Pe aceasta cale va dorim casa de piatra si tot ce va doriti sa va ajute Dumnezeu sa se implineasca!

  • Tip fotografii: ziua nuntii
  • Locatie fotografii: Brasov, Sanpetru, Grand Restaurant

Fotografii nunta Grand Restaurant Brasov

Inainte de a merge la biserica, am plecat cu mirii, nasii si invitatii spre Drumul Poienii din Brasov, pentru o sedinta foto in ziua nuntii. Mirii si nasii au calatorit in doua masini superbe de epoca pe care le puteti vedea si in fotografiile de mai jos.

Fotografii de la nunta ce s-a desfasurat Grand Restaurant Brasov. Foto video Grand Restaurant. Fotograf si cameraman ziua nuntii din Brasov, Zarnesti, Rasnov, Codlea, Bran.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru nunta ta de la Grand Restaurant Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date – sedinta foto cu viitorii nostrii miri de la Kronwell Ceremonies din Brasov. Doua suflete ce se iubesc cu foc, doi oameni … Vezi mai mult

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi mai mult

Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/59 voturi