Nunta Sergiana Center

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Nunta Sergiana Center


Fotografii de la nunta Sergiana Center cu Romano si Nicoleta, mirii nostrii.
Am surprins in galeria cu fotografii din ziua nuntii de mai jos pregatirile mirilor, cununia civila si religioasa. Am avut suficient timp intre cununia civila si religioasa pentru cateva fotografii cu mirii, o mica sesiune foto de cuplu in ziua nuntii.
Petrecerea nuntii s-a desfasurat la Sergiana Center, unde totul a fost perfect, ca intotdeauna. Cei de la Sergiana au oferit mirilor fum greu si tort pentru dansul mirilor. O locatie frumoasa si profi pentru realizarea unei nunti, pe care o recomandam.
Sa traiasca, sa infloreasca si pe veci sa se iubeasca mirii cum s-au iubit, apreciat si respectat in cea mai frumoasa zi a lor, ziua nuntii.
Va invitam mai jos sa vedeti cateva din fotografiile de la nunta Sergiana Center.

Nunta Sergiana Center - fotografii din ziua nuntii

Fotografii cu pregatirile mirilor

In aceasta parte va prezentam cateva fotografii cu pregatirile mirilor, pana la cununia civila de la Primaria Brasov

Fotografiile de la Primaria Brasov si din parc cu mirii

In sectiunea de mai jos puteti vedea fotografiile de la Primaria Brasov cu mirii nostrii. Am inclus fotografii din timpul oficierii cununiei civile si din parc cu cei doi miri, dinaintea bisericii. Cei doi miri au fost calzi si dragastosi unul cu celalalt, astfel incat fotografiile din timpul cununiei civile si fotografiile din parc au iesit super.

Fotografii de la biserica ortodoxa "Buna Vestire" cu Sfanta Taina a Cununiei

Mai jos am inclus cateva fotografii de la biserica, din timpul slujbei. Cei doi miri si-au aratat bucuria si iubirea unul pentru celalalt, in cel mai important moment al zilei, din punct de vedere duhovnicesc. Va invitam sa priviti fotografiile de la biserica cu cei doi miri si invitatii.

Nunta Sergiana Center - fotografiile de la petrecerea nuntii

Petrecerea nuntii a avut loc la Sergiana Center, in salonul Perla mai exact. Cea care s-a ocupat de decorarea salii, a fost chiar sora acesteia. tema fiind Alice in Tara Minunilor. Si a reusit de minune sa ne duca in lumea de basm, in care au intrat mirii nostrii odata cu unirea lor in casatorie. Am inclus fotografii cu dansul mirilor, furatul miresei, cu obiceiurile nuntii si cu tortul mirilor.

Cele mai frumoase fotografii dintr-o zi unica pentru mirii nostrii, Nicoleta si Romano. Toate cele bune dragilor si casa de piatra!

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru nunta la Sergiana Center – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date – sedinta foto cu viitorii nostrii miri de la Kronwell Ceremonies din Brasov. Doua suflete ce se iubesc cu foc, doi oameni … Vezi mai mult

Cununie civila de la Primaria Brasov cu viitorii nostri miri din aceasta samata, Alexandra si Silviu. Cei doi si-au unit destinele intr-o zi calduroasa insa … Vezi mai mult

Bine ati venit pe pagina cu fotograf nunta Craiasa Muntilor. Fotografiile de la nunta mirilor nostrii Bianca si Razvan pot fi vazut mai jos. Am … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.8/56 voturi