Fotograf nunta Kron Event


Fotograf nunta Kron Event. Cu siguranță, nunțile reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din viața unui cuplu. Ei bine, pentru mirele Andrei și mireasa Andreea, această zi specială a fost o ocazie de neuitat într-un loc fermecător de lângă Brașov, cunoscut sub numele de Kron Event. Cu o atmosferă plină de emoție și fericire, această nuntă a fost marcată de momente cu adevărat memorabile.

Un detaliu care a făcut această zi și mai specială a fost vremea. Cu doar o săptămână înainte de eveniment, prognoza meteo părea mai degrabă potrivită pentru o zi rece de iarnă, cu temperaturi ce se ridicau doar între -1 și 2 grade Celsius și posibilitatea de ninsori. Cu toate acestea, cineva din ceruri iubea cu adevărat acești doi miri, deoarece ziua nunții lor a fost binecuvântată cu vreme perfectă de vară, în mijlocul toamnei, cu temperaturi care au depășit cu mult așteptările, atingând peste 26 de grade Celsius.

Fotograf nunta Kron Event

Să aruncăm o privire asupra evenimentelor care au marcat această zi minunată. Cu zâmbete pe fețele lor și inimi pline de emoție, mirele și mireasa au făcut pregătirile pentru a începe o nouă etapă în viața lor. Cu o atenție deosebită pentru detalii, fiecare moment a fost înregistrat cu dragoste și atenție, de către talentatul fotograf de nuntă prezent la eveniment.

După pregătiri, mirii și invitații s-au deplasat la Primaria Ghimbav, unde a avut loc ceremonia civilă. Într-un cadru simplu și emoționant, cuplul și-a oficializat legătura în fața prietenilor și familiei lor. Cu promisiuni sincere de iubire eternă, au demarat astfel călătoria lor împreună ca soț și soție.

Cu toții s-au întors apoi la Kron Event pentru petrecerea care a urmat. Sala de evenimente, frumos decorată, a devenit locul în care bucuria și veselia au atins cote maxime. Invitații s-au distrat pe muzică, au dansat și au sărbătorit împreună cu mirii, ceea ce a creat o atmosferă de neuitat.

Un moment cu adevărat memorabil a fost atunci când mirii și invitații au ieșit în aer liber și au creat o arcadă de artificii sub cerul senin. Imaginea unui spectacol de lumină colorată, care a strălucit în timp ce mirii treceau prin el, a fost cu siguranță un moment magic, care a rămas în sufletele tuturor.

În final, această nuntă a fost una plină de zâmbete, bucurie și implinire. A fost o zi în care dragostea a fost celebrată într-un cadru perfect, iar mirii au fost înconjurați de iubirea și susținerea prietenilor și familiei lor. Cu toată sinceritatea, le dorim mirilor, Andrei și Andreea, o căsnicie fericită, plină de iubire și bucurie, si casă de piatră. Această zi minunată de vară în mijlocul toamnei va rămâne mereu în inimile lor ca un amintire de neuitat.

Fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.

Ce fotografii se realizeaza in ziua nuntii

În ziua nunții, se realizează o varietate de fotografii pentru a captura cele mai importante momente ale evenimentului și pentru a crea amintiri frumoase și de neuitat pentru cuplu și familia lor. Aceste fotografii pot include:

  1. Fotografii de pregătire – fotografii ale miresei și ale domnișoarelor de onoare care se pregătesc pentru ceremonie, și ale mirelui și ale cavalerilor de onoare în timpul pregătirii lor.
  2. Fotografii de cuplu – fotografii ale cuplului înainte sau după ceremonie, într-un decor special sau într-un loc cu o semnificație personală pentru ei.
  3. Fotografii de familie – fotografii cu membrii familiei și cu rudele apropiate ale cuplului.
  4. Fotografii de ceremonie – fotografii ale momentelor cheie din ceremonie, cum ar fi schimbul de jurăminte, schimbul de inele, sarutul la sfârșitul ceremoniei, etc.
  5. Fotografii de petrecere – fotografii de la petrecerea de nuntă, care includ dansul mirilor, dansurile părinților, buchetul de mireasă, tăierea tortului și alte momente cheie ale petrecerii.

Fiecare fotografie din această listă este importantă pentru a crea o poveste completă și emoționantă a nunții, care va fi apreciată și de cuplu, și de familie și prieteni pentru mulți ani înainte.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.