Fotografii de cuplu la Brasov

Fotografii de cuplu la Brasov cu Izabella si Peter, doi tineri ce isi vor uni destinele anul viitor. Pentru vin o singura data pe an acasa, au ales sa faca sedinta foto save the date, anul acesta. Ne-am inteles in 3 limbi, romana, engleza si nitel germana, Peter este neamt 🙂 Un cuplu minunat, deschis la sugestii, placuti si mai ales afectuasi unul cu altul. Locatia pentru sedinta foto a fost una total nerecomandata, la prima vedere, insa cu putina rabdare, o lumina perfecta si multe zambete, totul a fost ideal. De abia astept anul viitor, cand va fi nunta lor la Conacul Heldsdorf din localitatea natala a miresei, Halchiu.

Fotos eines Paares in Brasov mit Izabella und Peter, zwei jungen Menschen, die nächstes Jahr ihre Schicksale vereinen werden. Um einmal im Jahr nach Hause zu kommen, entschieden sie sich dieses Jahr für die Save-the-Date-Fotosession. Wir haben uns in 3 Sprachen verstanden, Rumänisch, Englisch und ein bisschen Deutsch, Peter ist Deutscher 🙂 Ein wunderbares Paar, offen für Anregungen, sympathisch und vor allem liebevoll miteinander. Die Location für das Fotoshooting war auf den ersten Blick absolut nicht zu empfehlen, aber mit etwas Geduld, perfektem Licht und vielen Lächeln war alles optimal. Ich kann das nächste Jahr kaum erwarten, wenn ihre Hochzeit in der Heldsdorf Mansion in der Heimatstadt der Braut, Halchiu, stattfinden wird.

Fotografii de cuplu la Brasov

Fotografii de cuplu la Brasov. Sedinta foto cu viitorii miri in Brasov. Fotograf profesionit sedinte foto de cuplu in Rasnov, Bran, Moieciu.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.

Cerere In Casatorie La Belvedere Tampa Brasov (30)

Cerere in casatorie la Belvedere Tampa Brasov

Cerere in casatorie la Belvedere Tampa Brasov cu doi tineri indragostiti si plini de viata. Luis m-a sunat acum 2-3 saptamani pentru ma intreba mai multe detalii legate de aceasta cerere in casatorie si …
Fotografii dinaintea nuntii Brasov

Fotografii dinaintea nuntii Brasov

Fotografii dinaintea nuntii in apropiere de Brasov, cu Ovidiu si Stefi. Mai sunt cateva zile pana la nunta lor, mai exact 3 ? A trecut repede timpul si sunt atat de multe de facut …
Fotograf nunta Brasov

Fotograf nunta sedinta foto

Fotograf nunta sedinta foto in Brasov cu imagini din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Andra si Paul. Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt …
Pre Wedding Shoot (4)

Pre wedding shoot

Pre-wedding shoot with the future groom and bride. May you always feel as close as you do this day. May your lives be graced with good health. May you always find happiness in your …
Save the date pe cai

Save the date pe cai

Save the date pe cai cu viitorii miri.Francesca si Marius, reprezinta un cuplu vesel, tanar, frumos si cu multe sentimente de iubire. Le-am simtit bunatatea din inima si sinceritatea, motiv pentru care a fost …
Cerere In Casatorie De Dragobete In Brasov (10)

Cerere in casatorie de Dragobete in Brasov

Fotografii de la cererea in casatorie de Dragobete din Brasov cu doi porumbei plini de iubire si pasiune.Catalin mi-a scris pe mail in urma cu mai bine de 3 saptamani daca putem programa o sedinta …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.