Ai indoieli legate de nunta? Este normal sa le ai!

Ai indoieli legate de nunta? Au inceput sa apara grijile legate de nunta? Daca suferi de nopti nedormite si ai ganduri de ingrijorare, atunci te poti relaxa. Suntem aici pentru a te ajuta sa te relaxezi si sa iti limpezesti mintea si sa iti usurezi constiinta. Nesiguranţa de dinaintea marelui eveniment nu este decât consecinţa stresului prin care treci.

Considerăm că majoritatea mireselor se pot referi la lista noastră de îndoieli și gânduri comune. Tocmai de aceea am completat de ce miresele au aceste gânduri și de ce nu reprezinta motive reale pentru care să vă faceți griji. Hai sa incepem!

Indoieli Legate De Nunta (1)

Am fost copleșita de ideea că „Este cea mai mare decizie a vieții mele”.

Indoieli legate de nunta

Luăm decizii mari zi de zi, dar aici vă hotărâți să vă împărtășiți viața cu cineva și acest lucru poate părea un lucru descurajant, care promovează temerile de anxietate (și pentru unele persoane se îndoiesc de nuntă) singurul lucru pe care ar trebui să-l rețineți este că vă angajați să vă împărtășiți viața cu cel mai bun prieten. Căsătoria, ceea ce o face să funcționeze în toate aspectele este că sunteți în primul rând prieteni și mai apoi ca sunteti un cuplu căsătorit.

Când lași prietenia sa iti conduca mintea, făcându-o să fie în centrul atenției, angajarea pe viață pare a fi pasul firesc iar daca ai indoieli legate de nunta, acestea vor începe să se topească. Păstrează-ți îndoielile legate de nuntă și asigură-te că prietenia și relația ta vor fi în cea mai bună formă inainte si dupa nuntă.

Dupa nunta nu mai ramane nimic de asteptat cu nerabdare… Indoieli legate de nunta?

Faptul ca deveniti sot si sotie tine mai mult de ziua nuntii in sine, indiferent de bugetul pe care l-ati alocat. Nu te lasa prinsa in haosul organizational care preia tot calendarul social. Contiunua sa investesti timp si sentimente in relatia ta, si fa din aceasta o prioritate! Faceti impreuna planuri post nunta, pentru a va asigura ca inceputul vietii voastre impreuna va fi conectat, implinit si plin de fericire.

Dacă descoperiți că vă luptați cu gandurile post-nunta după ziua cea mare, asigurați-vă sunteti imtr-o comunicare permanenta cu partenerul. Puneti la punct viitoarea aniversare a casatoriei voastre, poate intr-un loc pe care doriti sa il vizitati amandoi si nu veti fi acolo in luna de miere. In acest fel daca ai indoieli legate de nunta, acestea vor disparea ca prin farmec.

Indoieli Legate De Nunta (3)

Intimitatea fizica va scadea dupa terminarea nuntii

Indoieli legate de nunta

Nu cred ca va este strain faptul ca in orice relatie serioasa trebuie investit mai ales in comunicare, intimitate fizica si inteligenta emotionala. Daca simtiti ca unor aspecte nu le-ati acordat suficienta atentie inainte de nunta, ceea ce se poate intampla din cauza stresului imens din preajma evenimentului, discutati. Comunicati unul cu celalalt, poate la o ceasca de cafea sau un pahar de vin si puneti-va de acord cum puteti investi cate putin in fiecare zona care este deficitara.

Impartaseste întotdeauna gândurile, grijile si daca indoieli legate de nunta, astfel încât tu și partenerul tău să puteti lucra prin ele și să faceti ca relația sa fie mai puternică. In felul acesta, atunci când te căsătorești, nu mai rămâne nici o piatră neintoarsa, chiar și atunci când vine vorba de sex.

Nu va mai fi nimic despre care sa vorbiti dupa ziua nuntii

Fără îndoială că ziua nunții a acaparat aproape fiecare conversație și a fost un moment culminant atât de emoțional pana acolo dar si in timpul evenimentului in sine. Veți dori mici lucruri pe care să le așteptați cu nerăbdare de-a lungul drumului pentru a marca primul an de căsătorie. Dar despre planificarea unei mini-luni pentru a scăpa de haosul post-nuntă? Fa o detoxifiere digitală pentru a lua totul și rezuma în mijlocul noii tale fericiri conjugale. Poți folosi lunile de la nuntă pentru a planifica o lună de miere din visele tale un pic mai târziu sau pentru a intra în normal cu noua viata conjugala.

Indoieli Legate De Nunta (2)

Teama de necunoscut este cat se poate de normala

Nesiguranţa este cu atât mai mare în cazul cuplurilor care nu au locuit împreună înainte de nuntă sau care nu au o „istorie” îndelungată. La ele se adaugă alte câteva temeri, cum ar fi cea că nu vor reuşi să renunţe la propriile tabieturi sau să accepte „faţa nevăzută” până acum a partenerului şi a obiceiurilor sale. În aceste condiţii, teama de necunoscut este cea care stârneşte nesiguranţă. Bărbaţii, în mod deosebit, pot manifesta ceea ce se numeşte „teamă de angajamente”. Din dorinţa de a-şi păstra independenţa, ei au tendinţa de a extinde logodna pe o perioadă îndelungată. Când decid, uneori „împinşi” de logodnice, să facă pasul următor, ei pot rămâne cu o reţinere în privinţa deciziei.

Nu vei mai fi propria persoana – indoieli legate de nunta

Contracarați orice indoieli legate de nunta că nu veți mai fi propria persoană, făcându-vă persoana cea mai interesantă pe care o cunoașteți. Concentrează-te asupra hobby-urilor, intereselor și al îngrijirii de sine. Dacă descoperiți că sunteți atât de concentrata pe nuntă, încât aveți viziune de tunel, este posibil să vă pierdeți în mijlocul lucrurilor. Fi fidela cu tine și lucrează la a fi cea mai bună versiune a ta, este minunat să păstrezi tot ceea ce este iubitor și viu în căsnicia ta. Amintiți-vă să vă faceți timp pentru a avea grijă cu adevărat de sănătatea dvs. mentală în timpul planificării nunții. In acest fel veti evita să vă pierdeți în planificarea nunții și să vă simțiți ca și cum nu aveți nimic altceva odată ce a trecut ziua.

Amintiti-va ca orice ar fi, nu sunteti singura in valtoarea nuntii, aveti un prieten, un partener si mai presus de toate un iubit. Cu acesta ar trebui sa va inpartasiti temerile si visele. Comunicarea si respectul, toate incununate de dragoste, fac ca orice problema sa dispara ca prin vis. Dacă îţi vei întreba prietenii deja căsătoriţi sau părinţii ce sentimente au avut înainte de nuntă, vei descoperi că majoritatea s-au confruntat cu îndoieli. Zambiti, tot ce este mai frumos si mai plin de insemnatate, va urma. Puteti vedea in continuare mai multe fotografii din ziua nuntiilor din Brasov.

Articole de pe blog: