Save the date la iepure in Racadau Brasov

Save the date la Iepure cu Alexandru si Camelia. Cei doi si-au dorit ca aceasta sedinta foto inainte de nunta lor sa o realizam „la Iepure” in cartierul Racadau. Inițial, ne-am propus să facem fotografiile mai târziu, pentru a evita căldura toridă a verii, însă schimbările de vreme ne-au determinat să reprogramăm ședința cu două ore mai devreme, pentru a scăpa de ploaie.

A fost o plăcere să petrecem timpul alocat pentru această ședință foto de cuplu alături de Alexandru și Camelia. Cei doi au fost mereu zâmbăreți, iubitori și plini de energie, creând o atmosferă plină de bucurie și naturalețe.

Save the date la Iepure in Racadau Brasov

Save the date la iepure in Racadau Brasov

Pe lângă ședința foto, am reușit să stabilim împreună și programul pentru ziua nunții lor, asigurându-ne că avem timp pentru toate momentele importante și necesare în această zi specială. Acum, tot ce mai rămâne este să ne distrăm împreună la nunta lor de la Hotelul Qosmo.

Vă invităm să priviți în continuare fotografiile de la această ședință foto de cuplu realizată „la Iepure” în Brașov și să vă bucurați de magia momentelor surprinse.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.