Trash the dress Bran

Trash the dress Bran cu Luminita si Sorin la multe luni dupa nunta lor din Brasov. Zona aleasa a fost cea din jurul Manastirii Bran. Imprejurimile din jurul manastirii sunt complesitoare. Masivul Bucegi parca este langa tine, iar Piatra Craiului se inalta semet in departare. O priveliste de vis, oriudne te-ai uita. Linistea te inconjoara si soarele de apus te scalda in nunate aurii si calde. Totul parca este rupt din vis in aceasta zona.

Trash the dress Bran

Cei doi miri au fost relaxati si plini de glume si zambete. Fotografiile de la aceasta sedinta foto trash the dress din zona Bran, au fost realizate la orele 18. Dupa aceasta ora soarele devine mai bland si lumina este mai aurie si te invaluie ca o patura de lumina. Va invitam sa priviti in continuare aceste fotografii de cuplu cu mirii dupa nunta.

Trash the dress Bran, fotografii cu mirii dupa nunta lor din Brasov. Mirele si mireasa la sedinta foto love the dress in zona Branului.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.