Meniul de nunta

Meniul De Nunta

Ai spus da, asa ca urmeaza sa cautati sala de nunta pentru ziua cea mare. Am scris un articol detaliat legat de salile de nunta din Brasov. Il puteti citi AICI. In artocolul de mai jos am pus la unloc o lista cu cele mai importante intrebari pentru a alege localul, sala sau restaurantul pentru nunta ta.

Mancarea si bautura joaca un rol important in modul in care invitatii de la evenimentul tau se vor bucura. De obicei reprezinta cea mai costisitoare parte a bugetului tau si tocmai de aceea nu este o decizie pe care sa o iei usor. Cand cautati sali de nunta, tineti cont de cateva caute care ar trebui sa fie bifate de organizatorul de evenimente, in afara faptului ca mancarea ar trebui sa fie delicioasa si asezata frumos in farfurie.

Pentru a va ajuta in simplificarea alegerii, am creat o listă de întrebări pe care să le adresați unui furnizor de servicii de nuntă înainte de a le rezerva, pentru a ne asigura că sunteti acoperiti.

1. Sunteți disponibil la data nunții noastre?

Prima ta întrebare ar trebui să fie întotdeauna dacă data nunții tale este disponibilă. După aceea, intrebati dacă nunta ta va fi singurul eveniment din calendarul lor în acea zi. A fi singurul eveniment din acea zi înseamnă că vei primi un serviciu și o experiență mai personalizate.

2. Povestiti-ne despre experiența in catering pentru nuntă

Ca și în cazul oricărui furnizor de nunți, este important să lucrezi cu cineva care știe ce face și își va respecta promisiunile. Nu vă fie teamă să întrebați despre experiența lor trecută. Câte nunți au servit? Acesta este cu siguranță un plus, deoarece vor fi deja familiarizați cu modul în care decurg lucrurile la locul de desfășurare. Cereți să vedeți fotografii cu antreurile și platourile lor pentru a vă asigura că corespunde așteptărilor și stilului dumneavoastră.

3. Ce oferiti pe langa locatie si mancare?

Pe lângă mâncarea delicioasă, veți avea nevoie și de toate lucrurile necesare pentru a finaliza experiența culinară. Acestea includ mese, scaune, fețe de masă, farfurii, tacâmuri și sticlărie. Unele locuri de nuntă vor oferi aceste lucruri. În cazul în care locul nunții dvs. nu o face, întrebați furnizorul de nuntă dacă le furnizează sau poate coordona închirieri ca parte a pachetului lor. 

4. Ce este inclus în pachetul de nunta și ce costă suplimentar?

Transparența este esențială atunci când rezervați orice furnizor de nuntă. Deseori pot exista taxe suplimentare sau taxe de upgrade care pot scăpa de bugetul nunții. Din acest motiv, asigurați-vă că sunteți foarte clar cu privire la ceea ce obțineți ca parte a pachetului lor și dacă vor fi adăugate taxe suplimentare la factură în afara celor menționate în propunere. De exemplu, aperitivele, anumite mărci de alcool, serviciul de bar, mesele vânzătorilor, un toast cu șampanie, un tort de nuntă și o tăiere de tort ar putea costa suplimentar. Sau Open Bar-ul poate fi 6 ore, 8 ore sau 10 ore de la inceperea nuntii. Acesta intrebare este foarte importanta.

5. Plata chelerilor este inclusa in meniu?

Personalul care va servi la nunta este cat se poate de important. Intrebati daca dumneavoastra veti achita plata personalului la nunta. Personalul apartine locatiei sau vine din cand in cand cand sunt eveniment. Ce vor purta in ziua nuntii?

6. Cum va fi preparată mâncarea în ziua nunții?

În funcție de furnizorul de nuntă, mâncarea poate fi pregătită și adusă din afara locației sau totul poate fi gatit la fața locului înainte de servire. Pentru acesta din urmă, cateringul de nuntă poate avea cerințe specifice de apă, energie și resurse, așa că asigurați-vă că acoperiți acest lucru.

7. Meniurile sunt fixe sau putem crea un meniu personalizat?

Tu și partenerul tău s-ar putea să aveți o viziune specială în minte pentru nunta voastra, caz în care această întrebare este importantă. Majoritatea companiilor de catering vor face cu plăcere ajustări în funcție de stilul și preferințele dvs., cum ar fi să le permită oaspeților să-și aleagă antreurile, să ofere mese pentru copii sau să aibă diferite alegeri alimentare pentru oaspeții cu alergii sau restricții alimentare. Dacă nu sunt deschiși să facă ajustările dorite, s-ar putea să nu fie cel mai bun furnizor de servicii de catering pentru dvs.

8. Aveți licențe și asigurare de răspundere civilă?

Latura legală a planificării nunții nu este cel mai distractiv aspect, dar este vital să o acoperiți. Întrebați furnizorul de servicii de catering pentru nuntă dacă are licența de catering adecvată pentru a putea servi la locul nunții dvs., precum și asigurare de răspundere civilă. Dacă vor servi alcool la nunta ta, verificați din nou dacă au și licență de băuturi alcoolice.