Canon R5 firmware versiunea 1.8.1

Canon R5 Firmware Versiunea 1.8.1

Actualizarea Canon R5 firmware versiunea 1.8.1 introduce o nouă și ingenioasă funcție numită IBIS High Resolution, care produce imagini super-high-res. Aceasta realizează un set de nouă fotografii, mutând ușor senzorul între fiecare folosind mecanismul IBIS, care simulează pixeli și mai mici. Apoi, combină aceste fotografii separate în cameră pentru a produce o imagine cu o rezoluție de aproximativ 400MP.

„Rețineți că această funcție nu poate fi utilizată pentru subiecte în mișcare, iar utilizarea unui trepied este esențială pentru a preveni orice mișcare a camerei între fotografiile componente,” subliniază Mike. „Pentru a putea vedea diferența de rezoluție, utilizați EOS Utility sau Digital Photo Professional pentru a revizui imaginile, în loc să folosiți ecranul camerei.”

Canon R5

Imbunatatiri Canon R5 firmware versiunea 1.8.1

Canon R5 firmware versiunea 1.8.1 aduce următoarele îmbunătățiri și corecții:

  1. Adaugă [IBIS High resolution shot] în meniul camerei. Prin utilizarea mecanismului de stabilizare în corpul camerei, acum este posibil să înregistrați imagini cu o rezoluție mai mare.* *Utilizați EOS Utility/Digital Photo Professional pentru a verifica imaginile. EOS Utility/Digital Photo Professional va trebui actualizat.
  2. Adaugă [Save/load comm. settings on card] în meniul camerei. Setările de rețea pot fi transferate acum între camerele aceluiași model.
  3. Adaugă posibilitatea de a croi și redimensiona imaginile în timpul transferului către serverul FTP.
  4. Adaugă protecția imaginilor în timpul transferului prin FTP în meniul camerei. Imaginile transferate prin FTP pot fi acum protejate automat. Utilizatorul poate determina dacă imaginile au fost deja transferate prin FTP.
  5. Repară probleme minore.

Dacă firmware-ul camerei este deja versiunea 1.8.1, nu este necesar să actualizați firmware-ul.

Pregătiri pentru actualizarea firmware-ului: După ce fișierul comprimat descărcat (.zip) este extras, se creează un folder firmware.

*Extragerea fișierului descărcat: Faceți clic dreapta pe fișierul zip și selectați Extract All pentru a extrage fișierul.

În folderul descărcat se află firmware-ul (EOSR5181.FIR / dimensiune fișier: 53.442.368 octeți) și instrucțiuni cu privire la procedurile de actualizare a firmware-ului (un fișier PDF în cinci limbi: japoneză, engleză, franceză, spaniolă și chineză simplificată). Înainte de a începe operațiunile de actualizare a firmware-ului, vă rugăm să revizuiți cu atenție instrucțiunile pentru a confirma înțelegerea procedurilor de actualizare a firmware-ului.

Articole de pe blog: