Canon RF 28-70 f/2 pentru fotografia de nunta

Canon Rf 28 70 F2 Puncte Tari Si Forte Pentru Fotografia De Nunta

Canon RF 28-70 f/2 puncte tari si forte pentru fotografia de nunta – ce trebuie sa ti cont inainte de a cumpara acest obiectiv foto scump.

Obiectivul Canon RF 28-70mm f/2L USM este unul dintre cele mai impresionante obiective de pe piață, datorită caracteristicilor sale avansate și a performanței sale excelente. Acesta este un obiectiv perfect pentru fotografia de nuntă, deoarece are o gamă largă de lungimi focale și o deschidere maximă constantă f/2, ceea ce permite fotografului să captureze imagini de înaltă calitate în diferite condiții de iluminare. Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui obiectiv este diafragma sa mare de f/2. Aceasta permite fotografului să capteze imagini clare și luminoase, chiar și în condiții de iluminare slabă. De asemenea, diafragma mare oferă o adâncime de câmp mică, ceea ce permite fotografului să izoleze subiectul principal și să creeze un efect de fundal frumos și estetic.

Obiectivul Canon RF 28-70mm f/2 este, de asemenea, construit cu sticlă de înaltă calitate, care oferă o claritate excelentă și o reproducere precisă a culorilor. Acest lucru este esențial în fotografia de nuntă, unde culorile vii și clare sunt esențiale pentru a capta emoțiile și momentele importante ale evenimentului. De asemenea, obiectivul este construit cu un motor de focalizare rapid și precis, care permite fotografului să captureze imagini clare și nuanțate în timp real. Acest lucru este esențial în fotografia de nuntă, unde momentele importante se întâmplă rapid și trebuie capturate în timp real.

În plus, obiectivul Canon RF 28-70mm f/2 este construit cu o construcție robustă și rezistentă la apă și praf, ceea ce îl face ideal pentru fotografierea în condiții dificile. Acest lucru este esențial în fotografia de nuntă, unde fotograful trebuie să fie pregătit pentru orice situație și să poată fotografia în orice condiții.

Canon Rf 28 70 F2

Puncte tari ale obiectivului Canon RF 28-70mm f/2L USM pentru fotografia de nuntă includ:

  1. Deschiderea maximă constantă f/2: Aceasta permite fotografului să fotografieze în condiții de lumină redusă fără a fi nevoie să mărească ISO, ceea ce reduce zgomotul în imagine.
  2. Lungimea focală versatilă: Gama de 28-70mm este perfectă pentru fotografia de nuntă, oferind fotografului flexibilitate în a alege unghiuri largi sau de apropiere pentru diferite situații.
  3. Calitatea optică: Acest obiectiv este construit cu 19 elemente optice în 13 grupuri, cu lentile din sticlă UD și Super UD pentru o calitate optică excelentă și o claritate excelentă a imaginii.
  4. Sistemul de focalizare rapid și precis: Obiectivul este echipat cu un motor USM (Ultrasonic Motor) care oferă o focalizare rapidă și precisă, ideală pentru fotografierea de evenimente în mișcare.
  5. Construcție durabilă și rezistentă la intemperii: Obiectivul este construit din materiale de calitate superioară și este rezistent la praf și umezeală, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii dificile și imprevizibile, precum nunțile.
Izolare Canon Rf 28 70 F2

Puncte slabe ale obiectivului Canon RF 28-70mm f/2L USM pentru fotografia de nuntă includ:

  1. Dimensiunea și greutatea: Acest obiectiv este mare și greu, ceea ce poate fi incomod pentru unii fotografi, mai ales pentru fotografiile de lungă durată.
  2. Prețul ridicat: Acest obiectiv este unul dintre cele mai scumpe obiective de pe piață, ceea ce poate fi o problemă pentru unii fotografi cu buget limitat.

Concluzie

În concluzie, obiectivul Canon RF 28-70mm f/2 este un obiectiv excelent pentru fotografia de nuntă. Cu o diafragmă mare, o construcție robustă și o focalizare rapidă și precisă, acest obiectiv oferă fotografului toate instrumentele necesare pentru a captura momentele importante ale evenimentului și pentru a crea imagini deosebite și estetice.

Articole de pe blog:

Oferta pret foto video nunta Brasov

Oferta pret foto video nunta Brasov 2023-2024

Pe aceasta pagina veti gasi oferta pret foto-video nunta Brasov pe care o recomandam pentru fiecare nunta.Am am inclus toate lucrurile necesare pentru ca amintirea nuntii, adica fotografiile si filmarile de la nunta, sa …
Cum Se Joaca Jocul Caleasca Imparateasca Sau Birjarul La Nunta

Jocul „Caleasca imparateasca” sau „Birjarul” la nunta

Cum se joaca Jocul „Caleasca imparateasca” sau „Birjarul” la nunta? Acest joc popular se desfasoara in special dupa furatul miresei. Cei pedepsiti fiind mirele, mireasa si cei care au participat la acest obicei. Se …
Meniul De Nunta

Meniul de nunta

Ai spus da, asa ca urmeaza sa cautati sala de nunta pentru ziua cea mare. Am scris un articol detaliat legat de salile de nunta din Brasov. Il puteti citi AICI. In artocolul de …
Save The Date Vs Trash The Dress

Save the date VS Trash the dress

Save the date VS Trash the dress sunt cele doua sedinte foto pe care le includem in pachetul nostru pentru servicii foto video legate de nunta. Sedinta foto de logodna sau sedinta foto dupa …
Afirmatii Pozitive Meditatie De Seara

Afirmatii pozitive

Ascultati aceste afirmatii pozitive inainte de a adormi, dupa ce v-ati asezat in pat. Linistiti-va si respirati rar si prodund timp de un minunt inainte de a asculta meditatia cu afirmatiile pozitive. Inregistrarea a …
Schimbarea Orei In Romania

Schimbarea orei in Romania

Schimbarea orei in Romania se face de doua ori pe an, in primavara si toamna. Aceasta practica este cunoscuta sub numele de ora de vara si ora de iarna si are ca scop economisirea …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.