Ce tip de mireasa esti? Tipuri de mireasa

Ce tip de mireasa ești? La fel cum fiecare nuntă este unică, fiecare mireasă are propria personalitate și propriile ei dorințe. Se spune ca planificarea nuntii poate fi unul dintre cele mai stresante lucruri pe care îl poți face. Tot ce iți dorești este o zi perfecta in care toata lumea se va bucura, o rochie superba, un local de vis, flori si mai ales vreme buna. Există multe tipuri de mirese în lumea nunților, dar ce fel te descrie cel mai bine? Aceasta este o întrebare despre care glumesc multe mirese înainte să ajungă in ziua cea mare a nuntii. Emisiunile de televiziune ne prezinta un tip de mireasa curioasă, obsesivă sau de-a dreptul simplă. Sau din pricina atâtor griji este posibil să te fi transformat într-o bridezilla.

Ce Tip De Mireasa Esti Tipuri De Mireasa

Cele 10 tipuri de mirese

Ca fotograf de nunta, am întâlnit diferite tipuri de mirese. Am adunat câteva descrieri ale celor mai frecvente tipologii de mirese pentru a vedea care se potrivește cel mai bine personalității tale. Ce tip de mireasa ești? Nu te încadrezi într-un tipar stabilit mai jos, atunci vei fi cate puțin din fiecare.

1. Mireasă cu un buget clar

Aceasta este mireasa care își proiectează nunta doar pe bază de cost. În majoritatea cazurilor, dacă costul este bun, acesta arată bine pentru această mireasă. Internetul este planificatorul ei de nuntă și fiecare inspirație provine de pe panourile DIY de la Pinterest. Invitațiile se fac acasă sau de către un prieten, decorațiunile sunt asamblate achiziționate din magazinul online cu reduceri. În mod surprinzător, rochia este probabil si ea cumpărată online. Ea taie fiecare colț pentru a economisi, dar vrea o nuntă potrivită pentru o regină.

2. BRIDEZILLA!!

Acesta este un tip de mireasa foarte obișnuit de care toată lumea este familiarizată și mulți se tem. Florile nu sunt suficient de proaspete, muzica nu este potrivită, culorile sunt stinse și, desigur, femeia de serviciu sau wedding planner-ul nu poate obține nimic corect. Ea țipă în încercarea de a speria pe toată lumea să vadă lucrurile în felul ei și chiar și soțul ei poate să fie este puțin speriat de tonul ei.

3. Mireasa anti-nuntă

Încă nu este clar de ce această mireasă chiar alege să se căsătorească sau să aibă o nuntă. Ea refuză să poarte culori sau ținute tradiționale de nuntă și este împotriva a aproape orice asociat la distanță cu nunțile tradiționale. Probabil că va spune nu florilor și va fi puțin greu să convingi că fata de flori este de fapt plăcută să o aibă la o nuntă. De ce nu, va alege o rochie de mireasa neagra, doar pentru a fi altfel! Va evita pe cat posibil nunta tradițională cu obiceiuri si cu lăutari.

4. Mireasa prințesă

Aceasta este o mireasă încântată care și-a planificat nunta de la vârsta de cinci ani. Este dornică să se căsătorească cu prințul ei și va petrece mult timp și bani planificând ceremonia perfectă. Castele, culori și imagini creative se află în viitorul acestei mirese. Va avea un panou al nuntii pe care vor fi prezentate toate momentele si ideile din ziua cea mare.

5. Mireasa agitata

Se așteaptă ca totul să meargă prost, indiferent de planificarea intensă pe care a pus-o la nuntă. Fiecare termen limită a fost respectat, dar există întotdeauna ceva de îngrijorat cu ea. Cel mai probabil își va petrecea ziua nuntii îngrijorându-se ca ceva nu este la timp sau la locul sau.

6. Mireasa de ultima ora

Acest tip de mireasă nu este la fel de ușor de agitat ca majoritatea mireselor. De fapt, ea lasă de obicei fiecare detaliu chiar în ultimul moment. Își petrece mult timp făcând planuri pentru a face lucrurile mai târziu, în loc să aibă grijă de ele în acest moment. Este posibil ca si invitațiile de nunta sa le trimită in ultimul moment.

7. Mireasa minunată

Această mireasă va oferi o aventură plină de distracție pe care este sigură că o va trai la intensitate maxima. Plaja sau alte asociații distractive vor face din aceasta nunta de neuitat. Este un tip de mireasa care nu este prea serioasă și se bucură de fiecare moment. Este foarte probabil sa aibă o nunta netradițională, cu putini invitați, fiind prezenți doar cei aproape sufletului ei.

8. Mireasa fanatica cu planificarea

De fapt, ea și-a ales culorile nunții cu ani înainte ca el să pună întrebarea și știe ce vrea până la detaliul final. Nunta ei va fi probabil replica unei celebre nunți Disney. Nu are nevoie de wedding planner pentru ca ea va planifica singura nunta pana la cel mai mic si neînsemnat detaliu. Clip board? Verificat. Foaie de calcul codificată color? Verificat. Walkie-talkie și căști? Verificat. Planificarea a început înainte de a fi chiar logodită.

9. Mireasa perfecționistă sau meticuloasa

Această mireasă are o imagine clară a modului în care va rezulta nunta ei și nu va lăsa niciun detaliu să rămână neîmplinit. Ea a efectuat cercetări aprofundate și uneori poate semăna cu bridezilla 🙂 Totul la nunta trebuie sa fie planificat si trebuie sa urmeze un time-line bine stabilit.

10. Mireasa sentimentala

Acest tip de mireasa crede în valoarea sentimentală, mai ales la nunta ei. Moștenirile vor fi probabil o mare parte a acestei nunți. Tradițiile, obiceiurile si modul in care interacționează cu familia apropiata își va pune amprenta asupra nuntii ei. Este foarte probabil ca sa poarte rochia de mireasa purtata de mama sa sau o rochie tradițională românească țesuta de bunica ei.

Tipuri De Mirese

Tipuri de miresa in viziunea domnișoarelor de onoare

Miresele ca si persoanele, vin sub forma diferitelor personalități, există atât de multe variante de a fi mireasă încât s-ar putea să te întrebi ce fel de mireasă ești sau mai concret ce fel de mireasa va fi prietena ta cea mai buna?

Ce tip de mireasa esti. Tipuri de mireasa. Ce fel de mireasa esti? Tipologia femeii cand devine mireasa. Afla cum vei fi ca mireasa la nunta

Articole asemanatoare

Articole de pe blog: