Forma si stil buchet de mireasa

Buchetul De Mireasa

In acest articol vor vorbi despre forma si stilul buchetului de mireasa. Multe viitoare mirese consideră că procesul de alegere a propriilor flori de nuntă este copleșitor și consumator de timp. Astăzi, vă voi prezenta cateva sfaturi sfaturi despre cum să vă alegeți florile de nuntă si cum sa aveti buchetul de mireasa dorit.

Când planificați designul floral pentru ziua nunții, veți avea o mulțime de alegeri de făcut! Pe lângă florile de ceremonie și de primire pentru ziua cea mare, una dintre cele mai importante decizii pe care le veți lua va fi legată de buchetele de nuntă. Miresele, domnișoarele de onoare și, uneori, fetele cu flori poartă în mod tradițional buchete de nuntă, iar aranjamentele florale pot fi chiar refăcute în diferite părți ale decorului.

Veti putea descoperi forma buchet de mireasa si domnisoare de onoare. Ce flori sa folositi in functie de sezonul nuntii voastre.

Cum alegi un buchet de mireasa pentru nunta?

Pentru tinerele care nu planifică o nuntă, toate buchetele apar probabil la fel. Sunt pur și simplu un aranjament de flori legate cu panglică, nu? De fapt, nu toate buchetele de flori sunt la fel! Sunt multe variante pentru buchetul de mireasa, în funcție de forma buchetului de mireasă și de tipul de floare folosită. Depinde de dvs. să decideți ce stil de buchet de mireasă completează rochia de nuntă și stilul salii de nunta din Brasov

Chiar dacă nu aveți în vedere o schemă de culori, este posibil să aveți o anumită floare pe care doriți să o prezentați în buchetul de mireasă – și acest lucru poate influența tipul pe care îl alegeți. Trandafirii și bujorii merg bine cu buchetele rotunde de mireasă, în timp ce mirese care doresc să se concentreze pe verdeață pot alege un stil în cascadă sau teacă de braț pentru o sărbătoare mai plină de farmec sau un buchet legat de mână care se potrivește frumos cu o ceremonie de grădină în aer liber sau cu o petrecere de nunta rustică.

Alții decid mai întâi stilul lor de buchet – poate că întotdeauna ți-ai imaginat să mergi pe culoar la ceremonia ta cu un aranjament perfect rotund de orhidee. Pentru aceste mirese, vă recomandăm să anunțați floraria dvs., astfel încât să vă poată recomanda florile care vor funcționa bine în funcție de alegerile de culoare, sezon, locație etc. Dacă aveți în vedere o schemă de culori, este chiar mai bine, deoarece designerul dvs. floral va putea pentru a restrânge opțiunile pentru flori pe baza nuanțelor disponibile. De obicei, un eveniment are mai mult de două nuanțe ca parte a esteticii generale și nu există niciun motiv pentru a limita buchetul la acestea.

Forma buchet de mireasa

Multe mirese ar fi surprinse să afle câte forme diferite există. De la mare și rotund la mic și simplu, există o gamă largă de tipuri de buchete de mireasă. Vrei să atragi atenția asupra florilor tale la alegere? Vrei ca buchetul tău să fie aproape neobservabil? Există o formă specială care să se potrivească temei nunții tale ?

Există multe tipuri diferite de buchete de mireasă – de la buchete cu o singură tulpină, cu un singur tip de floare, până la aranjamente debordante. Cu diferite stiluri de nuntă în creștere în popularitate de-a lungul anilor, apar noi tendințe în buchetele de mireasă; cu toate acestea, există câteva tipuri de buchete de mireasa pe care le vedem în mod constant. De la buchete de mireasă rotunde clasice până la aranjamente elegante în cascadă, alegerea pe care o faceți va fi cea mai buna pentru dumneavoastra. Țineți cont de aceste întrebări și aflați mai multe despre tipurile de buchete pe imaginile de mai jos:

Buchet de mireasa mic si rotund

forma buchet de mireasa rotund

O alegere clasică și populară pentru mirese, buchetele posy sunt suficient de mici pentru a fi ținute în mâini și prezintă în principal flori – spre deosebire de verdeață și alta verdeata utilizata în mod obișnuit în buchetele de mireasă pentru evenimente de nuntă. Aceasta forma buchet de mireasa este una rotunjită și sunt înfășurate cu panglică pentru a crea un stil atemporal. Luați în considerare lalele, trandafirii, bujorii, trandafirii de grădină sau florile de ranuncul!

Tip Buchet De Mireasa Mic Si Rotund

Buchet de mireasa cascada

forma buchet de mireasa cascada

Buchetele dramatice în cascadă pentru ziua nutnii arată ca o „cascadă” de flori care drapează partea din față a aranjamentului. Cunoscute și sub numele de buchete de prezentare sau buchete de concurs, aceste tipuri de flori de nuntă sunt o alegere minunată! Grupurile de verdeață proaspătă și diferite tipuri de orhidee cu tijă lungă sau crini cu tijă lungă par deosebit de frumoase care se revarsă dintr-un buchet în ziua nunții tale! Acest tip de buchet de mireasă face o declarație puternică de stil, așa că asigurați-vă că păstrați rochia de mireasă și alte accesorii destul de simple. 

Tip Buchet De Mireasa Buchet Cascada

Buchet de mireasa rotund

forma buchet de mireasa rotund

Totul ține de forma acestui buchet! Buchetele rotunde de nuntă sunt formate în cupole perfecte, folosind adesea un singur tip de buchet de flori – cum ar fi trandafiri sau bujori. Buchetele rotunde sunt, de asemenea, adesea monocromatice atunci când sunt utilizate ca buchete de mireasă pentru nunți, deși buchetele rotunde arată la fel de frumoase, cu flori într-o varietate de culori pentru o opțiune de buchet mai unică. 

Buchet De Mireasa Tip Rotund1

Buchet de mireasa minge sau poseta rotunda

forma buchet de mireasa minge

Sferele perfect rotunde de flori formează buchetul dulce de pomander, un stil care include un mâner de panglică în partea de sus pentru transport sau afișare. Le-am văzut suspendate de cârligele de păstor de-a lungul culoarului și sunt, de asemenea, potrivite pentru fetele de flori, deoarece aceste buchete sunt ușor de ținut de mâini mici sau într-o mână!

Tip Buchet De Mireasa Minge De Flori

Buchet de mireasa lung

Mai libere decât alte stiluri de buchete, buchetele de mireasa lungi pot include o gamă largă de flori și verdeață și, așa cum sugerează și numele lor de „buchete de mireasa lungi”, sunt securizate pur și simplu folosind panglică, țesătură sau sfoară (alte stiluri de buchete utilizează sârmă pentru a realiza o privire precisă). Buchetele legate manual sunt o alegere populară, deoarece au o senzație de „floare culeasă proaspăt” și sunt ideale pentru nunți boeme, rustice sau de grădină. 

Tip Buchet De Mireasa Buchet Lung

Buchet de mireasa micut

forma buchet de mireasa micut

Deși sunt asemănătoare cu buchetele posy, nosegay-urile pun mai mult accent pe verdeață decât pe flori – deși florile populare includ trandafiri, crini sau orhidee. Stilul funcționează bine ca un buchet de domnișoară de onoare, datorită dimensiunilor mici și compacte ale aranjamentului floral.

Tip Buchet De Mireasa Buchetel

Folosesc flori proaspete/artificiale sau de hartie la nuntă?

Forma buchet de mireasa cu flori reale sau artificale.

Acesta tine de preferințele personale. Când vine vorba de prețuri, de multe ori florile de mătase ajung să fie mai scumpe, astfel încât accesibilitatea nu este de obicei preocuparea reală. Dacă doriți să vă păstrați buchetul mult timp, puteți folosi flori de mătase sau mai bine, puteți folosi flori proaspete și să le păstrați după nuntă. Din nou, este vorba de preferințe personale, dar majoritatea mireselor preferă aspectul, parfumul și senzația florilor proaspete de nuntă. O alt optiune des intalnita in ultimul timp la nuntile din Brasov, au fost florile de hartie. Avantajul acestora este ca vor arata la fel si peste ani si ani.

Ce culori ar trebui să aleg pentru buchetul de nunta?

De multe ori este greu pentru mirese să decidă culorile pe care le-ar dori să le folosească pentru nunta lor, dar de obicei se reduce la două opțiuni: culori de potrivire a temei sau culori de accent. Ai vrea ca florile din buchetul de mireasa să se potrivească cu restul decorului? Dacă da, alegeți culorile nunții în conformitate cu schema generală de culori. Folosiți invitația, accesoriile și culorile domnișoarelor de onoare ca ghid. Pe de altă parte, ați prefera să faceți o declarație și să adăugați contrast cu florile de nuntă? Dacă acesta este cazul, alegeți o culoare pe care nu ați folosit-o la nunta voastră. În acest fel, puteți adăuga acel element de surpriză!

Ce marime ar trebui sa aibe buchetul meu de mireasa?

Puteți răspunde cu ușurință la această întrebare ținând cont de doi factori: cât de mult doriți să acordați florilor de nuntă și cât doriți să cheltuiți pe ele. Va depinde mult si forma buchetului de mireasa. Firește, buchetele mai mari vor accentua mai mult și vor crește costul decorului general al nunții.

Sa tin cont de semnificatia florilor cand le aleg pentru buchetul de nunta?

Forma buchet de mireasa

Acest lucru nu se referă neapărat la un sens arbitrar pe care alții l-au atribuit florilor, ci mai degrabă la ceea ce înseamnă diferite flori pentru TINE! De exemplu, crinii asiatici s-au gândit că sunt florile potrivite pentru înmormântări, dar multe mirese au ales aceste flori pentru nunta lor. Evident, aceste mirese au trecut cu vederea semnificația arbitrară a crinilor asiatici și s-au concentrat pe dimensiunile lor mari, culorile strălucitoare și parfumul moale. Amintiți-vă că această zi este despre dvs. și viitorul dvs. soț: alegeți florile pe care le iubiți. Logodnicul tău ți-a dat întotdeauna trandafiri? Mama ta obișnuia să crească hortensii în grădina ei cât ai crescut? Gândiți-vă la aceste lucruri pe măsură ce alegeți tipul de flori pe care îl doriți pentru nunta voastră!

Forma buchetelor domnisoarelor de onoare

Multe mirese aleg un buchet de mireasă diferit de buchetele de onoare. Această decizie poate fi luată în considerare bugetul, rochiile și culorile domnișoarelor de onoare și / sau tema generală a nunții . În plus, mirese pot adăuga amintiri fiecărui buchet de domnișoară de onoare, pentru a le reaminti de ce sunt speciale pentru mireasă. Ceva ca o mică panglică cu numărul de ani de când se cunosc sau numele locului pe care l-au cunoscut scris pe ea!

Ar trebui să includ accesorii în buchetele mele de nuntă?

Gândiți-vă să încorporați în aranjamentele de nuntă accesorii speciale, precum ace, perle, panglici sau broșe. Aceste accesorii pot fi folosite pentru a evidenția florile în sine sau pentru a include pur și simplu un accesoriu cu o semnificație specială pentru mireasă sau domnișoare de onoare. Piesele centrale ale nunții pot include, de asemenea, diferite accesorii, cum ar fi masa în care se află mirii, poate avea o piesă centrală cu ace sau perle.

Forma buchet de mireasa. Tipuri buchete de nunta pentru mirese. Tipuri populare de stiluri de buchete de nuntă. Alegerea florilor de nunta.

Articole asemanatoare:

Articole de pe blog: