Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca? Relația ta cu fotograful de nuntă este foarte importantă. Cu cât fotograful tău te înțelege mai bine pe tine și planurile tale pentru ziua respectivă, cu atât mai bine va fi capabil să-ți ofere un serviciu pe care îl vei iubi. Așadar, să-ți ajuți fotograful să te cunoască pe tine și stilul tău de nuntă este cu siguranță o idee bună și este foarte ușor de făcut.

Iată zece lucruri pe care le poți face și care vor face o mare diferență în relația ta de lucru cu fotograful de nuntă.

Save The Date Toamna (50)

1. Distribuiți-vă tabloul Pinterest

Da, cu doar un clic poți împărtăși viziunea ta pentru ziua ta cea mare cu fotograful de nuntă. Panourile de pe Pinterest sunt foarte utile, deoarece îi vor arăta fotografului dvs. stilul de nuntă pe care îl doriți. Pe măsură ce le rafinați în timp, fotograful dvs. își va face o idee grozavă la ce să se aștepte în ziua respectivă.

2. Vorbește despre prioritățile tale

Toată lumea va avea o listă de priorități de nuntă, așa că discută despre ele cu fotograful tău. Din nou, acestea îi vor oferi fotografului tău o perspectivă reală asupra a ceea ce te face să bifezi și a ceea ce va fi important pentru tine în ziua cea mare. De exemplu, dacă vorbești despre prietenii și familia ta și cât de mult vrei să împărtășești ocazia cu toți cei dragi, atunci fotograful tău știe că oamenii sunt cu adevărat importanți pentru tine, iar acest lucru se va reflecta în fotografiile de la nunta ta.

3. Aranjați o ședință înainte de nuntă

Aceasta trebuie să fie cea mai bună modalitate prin care fotograful tău să te cunoască, pentru că de fapt veți lucra împreună la o mini-ședință. O ședință înainte de nuntă nu numai că te pregătește pentru a face fotografii în ziua respectivă, ci este și o oportunitate excelentă de a discuta și de a discuta despre planurile pe care le-ai făcut.

4. Discutați ce elemente tradiționale vor face parte din ziua dvs

Unele cupluri iubesc tradițiile de nuntă, altele nu, iar altele aleg și aleg ceea ce își doresc. Din nou, spunându-i fotografului ce includeți, îi arătați tipul de nuntă pe care îl planificați și, de asemenea, ce este important pentru dvs.

5. Distribuiți cronologia zilei nunții

Acest lucru este esențial, așa că împărtășiți cu siguranță cronologia zilei nunții cu fotograful dvs. Știind cât timp este disponibil în punctele cheie ale zilei, îi va ajuta să-și planifice fotografia, astfel încât să obții toate fotografiile pe care le dorești fără să te simți grăbit sau grăbit în niciun moment. Ca ghid, urmărește să fii gata cu 30 de minute înainte de a pleca la ceremonie, astfel încât să ai timp și pentru câteva fotografii în acest moment.

Nunta Yaz Harman (86)

Cum sa iti ajuti fotograful de nunta sa te cunoasca

6. Explicați orice detalii speciale

Dacă includeți detalii speciale în ziua dvs., explicați-le fotografului de nuntă. Este posibil să adaugi citate dintr-o carte, fotografii ale rudelor sau detalii care se referă la relația ta, hobby-urile sau istoria familiei tale și toate acestea trebuie surprinse. Dacă ceva este important pentru tine, asigură-te că îi spui fotografului tău, astfel încât să surprindă asta pentru tine.

7. Discutați ce simți despre fotografiile de grup

Din nou, discutarea asupra fotografiilor de grup pe care le-ați dori îi oferă fotografului dvs. mult ajutor. Nu numai că arată cât de multă formalitate îți dorești în ziua ta, dar îi ajută și să planifice sesiunea de grup și să se asigure că sunt complet pregătiți cu suficient timp pentru a obține tot ceea ce îți dorești. Este ușor să te gândești într-un fel la fotografiile de grup și apoi să te schimbi în timpul procesului de planificare, așa că păstrează-ți fotograful la curent!

8. Vorbește despre orice surprize pe care le plănuiești

Dacă aveți o ieșire cu scânteie, un prim dans coregrafiat , fotografii în timpul discursurilor sau orice alt fel de surpriză planificată, anunțați fotograful în avans. Aceasta înseamnă că vor fi la locul potrivit la momentul potrivit pentru a captura totul.

9. Treci prin lucruri pentru care ești îngrijorat

Să știi despre ce ești îngrijorat este, de asemenea, important pentru un fotograf de nuntă. Ei vă pot ajuta să vă liniștiți, iar în ziua respectivă pot lucra pentru a se asigura că sunteți mulțumit de tot. Dacă aveți griji personale, stres familial sau orice vă face să intrați în panică, discutați cu fotograful dvs.

10. Discutați la o cafea

La fel ca să cunoști pe oricine, uneori este cel mai bine făcut la o cafea la presiune scăzută. A-ți acorda puțin timp pentru a discuta cu fotograful de nuntă face o diferență reală în relația ta, deoarece vei afla lucruri pe care le ai în comun și personalitatea ta va străluci. Cu cât fotograful tău știe mai multe despre tine și despre planurile tale, cu atât mai bine va putea spune povestea zilei nunții tale prin imagini fantastice și frumoase.

Articole de pe blog:

Cum sa slabesti inainte de nunta – dieta nunta

Cum sa slabesti inainte de nunta – dieta nunta sau stil de viata sanatos?

Dieta nunta – Cum sa slabesti inainte de nunta – dieta sau stil de viata sanatos? Inainte de o nunta, fiecare persoana doreste sa arate cat mai bine in noua tinuta, sau chiar sa …
Citate Din Biblie Despre Iubire 1

Citate din Biblie despre iubire

Iata cateva citate din Biblie despre iubire. În ansamblu, iubirea în Biblie este un concept profund, care acoperă mult mai mult decât simpla atracție romantică sau emoțională. Este despre a fi dornic să faci …
De Ce Nu Te Cere De Sotie

De ce nu te cere de sotie?

De ce nu te cere de sotie, desi aveti o relatie de lunga durata si amandoi stiti ca sunteti gata sa faceti urmatorul pas. Este greu sa astepti ca femeie, sa nu fi anxioasa …
Nunta Conacul Heldsdorf 2

Magazine costume de mire Brasov

Esti in cautarea de magazine costume de mire Brasov? Ai ajuns unde trebuie. Mai jos vei gasi toate magazinele importante din Brasov. Cand vorbim de nunta si de hainele pentru ziua cea mare, mirele …
Florile Si Lunile Anului

Florile asociate cu lunile anului

Florile asociate cu lunile anului – cu mult înainte de e-mail, mesaje text, mesaje instant sau chiar apeluri telefonice, oamenii foloseau florile pentru a comunica. Limbajul florilor – cunoscut și sub numele de floriografie …
Hora Miresei

Indatoririle nasilor la nunta

Indatoririle nasilor la nunta, ce au acestia de facut si de achitat in perioada nuntii. Poate mai sunt cateva zile pana la nunta si vrei sa afli ca nas sau nasa care sunt indatoririle …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.