Fotograf nunta sedinta foto

Fotograf nunta sedinta foto in Brasov cu imagini din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Andra si Paul. Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt darul cel mai de pret pe care si-l daruiesc unul celuilalt. Pentru ca se iubesc, Andra si Paul, au avut o zi minunata. Dorim sa fie fericiti, sa isi intemeieze o familie numeroasa si sa aiba parte de lucruri speciale astazi, maine si intotdeauna! Petrecerea nuntii mirilor nostrii s-a desfasurat la Sergiana Center in salonul argintiu de la etajul intai.

Fotograf nunta – sedinta foto in ziua nuntii

Fotografiile de nunta au fost realizate pe tot parcursul zilei, cuprinzand toate momentele frumoase si emotionante din ziua nuntii lor. Veti putea vedea in continuare fotografii de la pregatirea mirilor, cununia civila de la Primaria Brasov, cununia religioasa pe rit ortodox vechi la manastirea de pe Dobrogeanu Gherea si petrecerea de la sala de nunta de la Sergiana Center.

Fotograf nunta sedinta foto – cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii mirilor Andra si Paul. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Nu au lipsit imaginile din ziua nuntii de la dansul mirilor, furatul miresei, furatul mirelui, precum si de la tortul mirilor, aruncatul buchetului de mireasa si dezgatirea miresei de la finalul nuntii.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.