Fotograf nunta sedinta foto

Fotograf nunta sedinta foto in Brasov cu imagini din cea mai frumoasa zi pentru mirii nostrii Andra si Paul. Nunta sarbatoreste inceputul unei casatorii, ea este frumoasa uniune dintre doua persoane, iar juramintele sunt darul cel mai de pret pe care si-l daruiesc unul celuilalt. Pentru ca se iubesc, Andra si Paul, au avut o zi minunata. Dorim sa fie fericiti, sa isi intemeieze o familie numeroasa si sa aiba parte de lucruri speciale astazi, maine si intotdeauna! Petrecerea nuntii mirilor nostrii s-a desfasurat la Sergiana Center in salonul argintiu de la etajul intai.

Fotograf nunta – sedinta foto in ziua nuntii

Fotografiile de nunta au fost realizate pe tot parcursul zilei, cuprinzand toate momentele frumoase si emotionante din ziua nuntii lor. Veti putea vedea in continuare fotografii de la pregatirea mirilor, cununia civila de la Primaria Brasov, cununia religioasa pe rit ortodox vechi la manastirea de pe Dobrogeanu Gherea si petrecerea de la sala de nunta de la Sergiana Center.

Fotograf nunta sedinta foto – cele mai frumoase fotografii din ziua nuntii mirilor Andra si Paul. Fotograf profesionist de nunta din Brasov.

Nu au lipsit imaginile din ziua nuntii de la dansul mirilor, furatul miresei, furatul mirelui, precum si de la tortul mirilor, aruncatul buchetului de mireasa si dezgatirea miresei de la finalul nuntii.

Articole asemanatoare

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.