Fotograf nunta Serenity Codlea

Fotograf nunta Serenity Codlea cu Alexandru si Laura. Au decis ca sedinta foto dupa nunta, sa o realizam aici, la Serenity Resort din Codlea. O locatie destul de noua pe piata de evenimente din zona Brasovului. Mirii au vrut sa imbine utilul cu placutul. Mirele a dorit sa pescuiasca dupa sedinta foto, iar mireasa si-a dorit fotografii dupa nunta cu sotul ei. Totul s-a imbinat de minune, vremea a fost ideala si mirii bine dispusi. Fotografiile le-am realizat in parcul din incinta completului si la fantana arteziana.

Fotograf nunta Serenity Codlea

Fotograf nunta Serenity Codlea. Foto video nunta Serenity Resort din Codlea. Servici complete fotografie si filmare pentru ziua nuntii tale.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.