Fotograf profesionist cununie civila Brasov

Fotograf profesionist cununie civila Brasov, cu Laura si Alexandru. In cele ce urmeaza, puteti vizualiza fotografii din ziua cununiei civile, de la Primaria Brasov. Imaginile au fost realizate atat inainte de cununia civila,cat si dupa oficierea ceremoniei, in parcul central din orasul de la poalele Tampei. Cei doi miri au fost plini de zambete si voie buna, alaturi de nasii lor, dar si alaturi de parinti , frati, rude si prieteni apropiati. Au avut parte de o zi frumoasa, cu mult soare, insa fara caldura torida. Le dorim numai bine, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Fotograf profesionist cununie civila Brasov

Imaginile, de la cununia civila din Brasov, au fost livrate in aceeasi zi, in timp ce mirii, nasii, dar si invitatii petreceau la local. Am inclus si cateva fotografii alb-negru, pentru ca, inca, au un farmec aparte.

Cununie civila Brasov. Fotografii de la oficierea cununiei civile cu mirii de la primaria Brasov. Foto civila Brasov. Fotografii starea civila Brasov.

Fotografii asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.