Fotograf profesionist cununie civila Brasov

Fotograf profesionist cununie civila Brasov, cu Laura si Alexandru. In cele ce urmeaza, puteti vizualiza fotografii din ziua cununiei civile, de la Primaria Brasov. Imaginile au fost realizate atat inainte de cununia civila,cat si dupa oficierea ceremoniei, in parcul central din orasul de la poalele Tampei. Cei doi miri au fost plini de zambete si voie buna, alaturi de nasii lor, dar si alaturi de parinti , frati, rude si prieteni apropiati. Au avut parte de o zi frumoasa, cu mult soare, insa fara caldura torida. Le dorim numai bine, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Fotograf profesionist cununie civila Brasov

Imaginile, de la cununia civila din Brasov, au fost livrate in aceeasi zi, in timp ce mirii, nasii, dar si invitatii petreceau la local. Am inclus si cateva fotografii alb-negru, pentru ca, inca, au un farmec aparte.

Cununie civila Brasov. Fotografii de la oficierea cununiei civile cu mirii de la primaria Brasov. Foto civila Brasov. Fotografii starea civila Brasov.

Fotografii asemanatoare:

Fotografii asemanatoare din Brasov

Fotografiile de nuntă includ portrete ale mirelui și ale miresei, fotografii de grup cu familia și prietenii, imagini ale ceremoniei și ale petrecerii, dar și detalii precum rochia de mireasă, inelele, buchetul de mireasă și aranjamentele florale.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.