Fotografii de la Nunta Restaurant Cetate Prejmer cu Alexandra si Adrian. O zi frumoasa de toamna, nici prea cald, dar nici prea rece. Cei doi miri au avut parte de ziua perfecta. Le-au fost aproape parintii, fratii si bineinteles nasii alaturi de invitatii de la nunta ce s-a desfasurat la Restaurant Cetate Prejmer.
Amandoi mirii sunt din Lunca Calnicului, insa momentan locuiesc departe de tara. Asa ca revederea cu toate rudelele lor a fost un prilej de bucurie si fericire autentica. Cununia religioasa a avut loc acasa, la biserica din satul natal. Fiind o ceremonie emotionanta, unde lacrimile si zambetele de fericire nu au lipsit.
Petrecerea nuntii a fost una cat se poate de reusita, mirii bucurandu-se si distranduse alaturi de invitatii lor la Restaurant Cetate Prejmer. O sala de nunta eleganta si incapatoare pentru majoritatea nuntilor care se organizeaza in ziua de azi. Va invitam mai departe sa priviti fotografiile din ziua nuntii, ce cuprind toate momentele importante pentru miri.

Nunta Restaurant Cetate Prejmer – fotografiile nuntii

Nunta Restaurant Cetate Prejmer. Fotografii nunta Prejmer cu mirii. Foto video nunta din Prejmer cu mirele si mireasa la cununia religioasa.


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de nunta, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.