Nunta Restaurant Cetate Prejmer

Acasa » Fotografii nunta » Foto ziua nuntii » Nunta Restaurant Cetate Prejmer


Fotografii de la Nunta Restaurant Cetate Prejmer cu Alexandra si Adrian. O zi frumoasa de toamna, nici prea cald, dar nici prea rece. Cei doi miri au avut parte de ziua perfecta. Le-au fost aproape parintii, fratii si bineinteles nasii alaturi de invitatii de la nunta ce s-a desfasurat la Restaurant Cetate Prejmer.
Amandoi mirii sunt din Lunca Calnicului, insa momentan locuiesc departe de tara. Asa ca revederea cu toate rudelele lor a fost un prilej de bucurie si fericire autentica. Cununia religioasa a avut loc acasa, la biserica din satul natal. Fiind o ceremonie emotionanta, unde lacrimile si zambetele de fericire nu au lipsit.
Petrecerea nuntii a fost una cat se poate de reusita, mirii bucurandu-se si distranduse alaturi de invitatii lor la Restaurant Cetate Prejmer. O sala de nunta eleganta si incapatoare pentru majoritatea nuntilor care se organizeaza in ziua de azi. Va invitam mai departe sa priviti fotografiile din ziua nuntii, ce cuprind toate momentele importante pentru miri.

Nunta Restaurant Cetate Prejmer - fotografiile nuntii

Nunta Restaurant Cetate Prejmer. Fotografii nunta Prejmer cu mirii. Foto video nunta din Prejmer cu mirele si mireasa la cununia religioasa.
Muzica se spune ca este sufletul petrecerii. Daca ai o muzica buna la nunta, ringul de dans va fi plin si lumea se va distra de minune la evenimentul tau. De aceea, va recomandam cu drag pe DJ Adi GrecuDJ nunta Brasov.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Prejmer – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Video nunta Q Events Brasov cu cele mai frumoase secvente, dintr-o zi de neuitat, alaturi de mirii nostri Raluca si Marian.
In acest videoclip de nunta, … Vezi foto&video…

Video nunta Prestigio Events Brasov cu Francesca si Marius. Doi miri ce se respecta si se sprinjina reciproc. A fost o placere sa colaborez cu … Vezi foto&video…

Am fost un norocos sa fiu cel care a facut fotografiile nuntii mirilor Alin si Geta – Fotograf Brasov Sergiana. Doi oameni frumosi atat fizic … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.3/536 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?