Save the date Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Save the date Brasov


Save the date Brasov cu Alexandru si Catalina cu o saptamana inainte de ziua nuntii lor. Inainte de a ne intalni, am intrebat-o pe Cata unde sa merge si a zis ca nu stie, se lasa in baza mea. Am ales marginea drumului dintre Cristian si Ghimbav, o locatie unde nu si-ar fi imaginat sa faca fotografii.

Ce stiau era ca voiau doua chitari. Am vorbit cu parintele din sat, din Cristian, si mi-a pus la dispozitie doua chitari pentru o seara. Ora pentru fotografii a fost perfecta. Cu o ora inainte de apusul soarelui lumina este perfecta, nu gedeaba se numeste ora de aur in fotografie. Cei doi viitori miri au fost atenti si tandrii unul cu celalalt, dupa cum se poate vedea si in fotografiile de cuplu. Astfel incat fotografiile au fost superbe.

Mai jos puteti vedea cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto, unde am folosit si doua chitari. Sustinem ideile voastre ca sedinta foto sa fie asa cum v-ati imaginat. Cand realizam o sedinta foto save the date in Brasov, ne dorim ca ea sa iasa perfect. Sa fie peste asteptarile voastre!

  • Tip fotografii: sedinta foto save the date
  • Locatie fotografii: Cristian, Brasov
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: la apusul soarelui

Save the date Brasov - sedinta foto de cuplu

Save the date Brasov. Sedinta foto de cuplu langa Brasov, la Cristian. Fotografii de cuplu cu viitorii miri – sedinta foto.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf de cuplu save the date – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Trash the dress la Castelul Peles cu Raluca si Marian, la o luna de la ziua nuntii lor din Brasov.
Doi tineri frumosi, plini de viata, … Vezi foto&video…

Trash the dress cu fumigene si artificii langa Brasov. Sedinta foto realizata dupa ziua nuntii cu mirii nostrii in trei locatii din Brasov.
Am inceput fotografiile … Vezi foto&video…

La sedinta foto trash the dress Postavarul, Denisa si Alexandru, au imbratisat ideea de a face fotografiile pe Varful Postavaru, la 1799m altitudine. Dupa ce … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/514 voturi