Save the date toamna

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Save the date toamna


Save the date toamna cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm si iubire, unul catre celalalt. Fotografiile au fost realizate cu ocazia sedintei foto dinaintea nuntii. Am ales un cadru mai special pentru aceasta sedinta foto de toamna. O poiana cu stejari seculari, aproape de Cristian.
Am ajuns aici din intamplare, asa ca le-am propus mirilor daca le-ar placea acest cadru pentru fotografiile dinaintea nuntii.
Au acceptat propunerea fara ezitare. Fotografiile dinaintea nuntii, au intotdeauna un aer aparte, cei doi sunt nitel emotionati, pentru cea mai frumoasa zi din viata lor. Caci asa este ziua nuntii, o zi superba, de care sa iti amintesti peste ani si ani, cu drag si emotie.
Lumina la apus, toamna, este mai calda, mai rosiatica, iar asta nu face decat sa accentueze starea celor doi viitori miri.
Va invitam cu drag sa priviti mai jos cateva dintre fotografiile de la aceasta sedinta foto la apusul soarelui, de langa Cristian, Brasov.

Save the date toamna

Fotografii de cuplu toamna la apusul soarelui. Sedinta foto cu viitorii miri cu doar cateva zile inainte de nunta.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf save the date – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Save the date toamna cu doi tineri frumosi, plini de entuziasm si iubire, unul catre celalalt. Fotografiile au fost realizate cu ocazia sedintei foto dinaintea … Vezi foto&video…

Fotografii de nunta toamna cu miri nostrii Alina si Marius. Am realizat aceste fotografii la patru saptamani de la ziua nuntii, intr-un cadru superb de … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/54 voturi


Deschide chat
Cu ce te pot ajuta?