Sedinta foto in costume populare iarna

Acasa » Fotografii nunta » Save the date » Sedinta foto in costume populare iarna


Invesmantati in straie populare si acoperiti de lumina calda a unui soare de februarie, ii puteti vedea pe Raluca si Florin, in prima sedinta foto in costume traditionale romanesti de anul acesta. SI-au dorit ceva unic si diferit. Costumul lui Florin este din zona Bistritei, de unde este de loc. Raluca a avut un costum traditional romanesc din zona Barsei.

Ziua a fost precum sufletul lor, plina de lumina si caldura, chiara daca este inceputul lunii lui februarie. Fotografiile de cupluin costum traditional popular au fost realizate in zona Poienii Brasov, intr-un peisaj frumos de iarna blanda.
Va invitam sa priviti mai jos sedinta foto in costume populare iarna.

Sedinta foto in costume populare iarna

Sedinta foto in costume populare iarna. Fotografii de cuplu in port traditional popular romanesc. Fotografie de cuplu in costume populare.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa in locatii de langa Brasov, cu fumigene si artificii. Trash the dress cu fumigene si artficii la … Vezi mai mult

Cele mai faine secvente, de la nunta mirilor Iulian si Adina, de la Sergiana Center din Brasov.


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.7/53 voturi