Trash dress Arcus

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash dress Arcus


Trash dress la Arcus cu Alexandru si Catalina, in judetul Covansa, langa Sfantu Gheorghe la Arcus. Si-au dorit o locatie romantica, unica, aproape de Brasov. Conacul din Arcus este locatia ideala pentru acest gen de fotografii, mai ales ca in incinta domeniului este si un lac, care da un farmec deosebit intregii locatii. Fotografiile de la aceasta sedinta foto dupa nunta – trash the dress sau love the dress – au fost realizate la orele 15, cand lumina este potrivita, mai ales ca acest conac este destul de umbrit. Va invitam sa priviti mai jos fotografiile de la aceasta minunta sedinta foto cu mirii, trash dress.

  • Tip fotografii: trash the dress, love the dress
  • Locatie fotografii: Conac sin Arcus, Jud. Covasna
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: dupa ora 15

Trash the dress | Sedinta foto dupa nunta la Arcus, Covasna

Trash the dress. Sedinta foto dupa nunta la Arcus, Covasna cu mirii. Fotografii dupa ziua nuntii cu Alexandru si Catalina. Love the dress Arcus, Covasna.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf miri brasov – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Love the dress Brasov cu Petronela si Marinica in cateva locatii superbe de langa Brasov. Prima parte a sedintei foto love the dress dupa … Vezi mai mult

Trash the dress cu Geta si Alin.
Le-am spus si lor, a fost o placere sa lucram impreuna. Deschiderea lor si naturaletea lor, care s-a … Vezi mai mult

Trash the dress Castelul de lut cu Elena si Alexandru, langa Porumbacu de Sus, din judetul Sibiu. Este un loc magic, parca despins din … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?4.9/511 voturi