Trash the dress Castelul de lut

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress Castelul de lut


Trash the dress Castelul de lut cu Elena si Alexandru, langa Porumbacu de Sus, din judetul Sibiu. Este un loc magic, parca despins din povesti, care te atrage imediat. Fotografiile la Castelul de lut au fost realizate dupa ora 16, cand lumina de toamna se mai imblanzeste si devine calda. Mirii si-au dorit sa realizam fotografiile in aceasta locatie unica, de langa Porumbacu de Sus. Tot ce mai lipseau erau piticii, care au fost inlocuiti de grupurile de turisti printre care am fost nevoiti sa ne strecuram, pentru a realizat aceste fotografii de la sedinta foto cu mirii la Castelul de lut.

Dupa ce am gatat sedinta foto dupa nunta, am mers pana in Sibiu in centrul istoric, pentru cateva fotografii de seara.
Mirii lui Piticila si-au dorit o sedinta la ei acasa in Valea zanelor, la minunatul Castel de lut. Va invitam sa priviti cele mai frumoase fotografii de la aceasta sedinta foto si sa ii felicitati pe miri!

  • Tip fotografii: trash the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Castelul de lut, Porumbacu de sus
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: seara

Trash the dress Castelul de lut

Sedinta foto cu mirii la Castelul de lut de langa Porumbacu de Sus. Foto nunta la Castelul de lut. Fotografii dupa nunta cu mirii la Castelul de lut.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

Sedinta foto trash the dress Brasov cu Radu si Cristina. Fotografiile au fost realizate dupa ziua nuntii cu cei doi miri, prin Brasov, in … Vezi foto&video…


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/510 voturi