Trash the dress cu mirii

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Trash the dress cu mirii


Trash the dress cu mirii la numai trei zile de la ziua nuntii. Mirii nostrii, si-au dorit mult sa prinda o vreme buna pentru aceasta sedinta foto. Dat fiind ca in ziua nuntii a plouat. Prognoza pentru saptamana de dupa nunta nu era prea optimista. Mirii initial, cand am discutat cu ei legat de locatia pentru sedinta foto de dupa nunta, isi doreau o sedinta foto la Balea Lac. Insa dupa ce au vazut cateva fotografii de la Racos, au uitat de Balea Lac, mai ales ca acolo erau maxim 9 grade si ceva ploaie.
Lacul de smarald de la Racos este un loc superb, linistit cu o apa care iti taie rasuflarea. Culoarea este identica cu ea a unui superb smarald. Va doresc din toata inima sa ajungeti in aceasta frumoasa zona a Romaniei. Distanta de la Racos la Rupea este de numai 10 km.

Trash the dress cu mirii

Din pacate, sedinta foto nu a decurs asa cum ne-am dorit noi. Planul era sa incepem la Racos si sa terminam la Cetatea Rupea. Am reusit sa realizam fotografiile trash the dress cu mirii langa lacul de smarald. Urma sa mergem spre Cetatea Rupea, insa s-a intunecat si a inceput sa bata vantul. Ne-am oprit pe marginea drumului, langa un lan de grau de o culoare verde crud. Fotografiile realizate in timpul acestei sedinte foto trash the dress le puteti vedea mai jos.

Trash the dress cu mirii. Fotografii de la sedinta foto trash the dress cu mirii langa lacul de smarald de la Racos.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru trash the dress – ati ajuns unde trebuie.
Cere o oferta pentru servicii foto-video pentru evenimentul tau fie ca este nunta sau botez. Raspundem ca fulgerul. Asteptam un semn din partea ta! Pe curand!
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

Fotografii si filmari pe care le-am realizat la nunti sau botezuri

In cele ce urmeaza, va prezentam o sedinta foto Trash the dress in natura, cu Ovidiu si Stefania, in locurile unde au copilarit. Zona unde … Vezi mai mult

Sedinta foto dupa nunta cu Denisa si Claudiu, la sesiunea foto trash the dress.
In cateva zile vor pleca inapoi in Regatul Unit, iar timpul … Vezi mai mult

Cu rabdare si multa iubire, Adriana si Remus au fost „subiectii” ideali pentru fotografiile artistice dupa nunta.
Ce sa va spunem… aceasta era ultima sansa … Vezi mai mult


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/52 voturi