Fotografii cununie civila


Cu bucurie în inimile noastre și zâmbete strălucitoare pe fețele noastre, ne-am adunat astăzi la Primăria Brașov pentru a sărbători cununia civilă a celor doi oameni minunați, Bianca și Răzvan. Această zi specială este mărturia iubirii lor profunde și a angajamentului lor de a împărți viața împreună în fiecare moment.

Bianca și Răzvan au fost însoțiți de cei mai apropiați oameni din viața lor: nasi, părinți și prieteni, care au fost martorii și susținătorii lor în această călătorie a iubirii. Cu dragoste și emoție, au schimbat jurăminte în fața autorităților, angajându-se să se iubească, să se respecte și să se sprijine unul pe celălalt în toate zilele care vor urma.

Ceremonia a fost presărată cu momente de bucurie și râsete, în timp ce cei apropiați au privit cu dragoste și admirație spre Bianca și Răzvan. Acești doi tineri frumoși au îmbrățișat acest nou început cu inimile deschise și cu încredere în viitorul lor împreună.

Această cununie civilă la Primăria Brașov a fost un moment memorabil pentru Bianca și Răzvan, și pentru toți cei care au avut onoarea să fie martorii acestui eveniment special. Le urăm cuplului proaspăt căsătorit toată fericirea și iubirea din lume în călătoria lor împreună. Să trăiască o viață lungă și plină de iubire și bucurie alături de cei dragi!

Fotografii cununie civila

Fotografii cununie civila. Fotograf profesionist Primaria Brasov. Fotografiile de la cununia civila Ioanei si a lui Florin, cu o zi inainte de cununia religioasa.

Fotografii asemanatoare

Cere o ofera foto pentru cununia civila!

Fotograf pentru ziua cununiei civile din zona Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf cununie civila, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru ziua cununiei civile. Realizam fotografii la primarie inainte si dupa ceremonie si poze in parc cu voi si invitatii din ziua cununiei civile.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.