Fotografii după nuntă cu mirii în zona Branului

Fotografii după nuntă cu mirii în zona Branului. Duminică, în timp ce mă aflam la o nuntă, am primit un apel de la Cătălin pentru a discuta despre o ședință foto „trash the dress”. Tot ce știau el și Maria era că își doresc ceva în natură. Neavând o relație anterioară, le-am sugerat să arunce o privire pe site-ul meu pentru a găsi o locație potrivită. Au ales zona Branului, unde se simt mai aproape de casă. Alegerea nu a fost deloc întâmplătoare, deoarece peste munții Bucegi se află casa mirelui, în Bușteni.

Fotografii după nuntă cu mirii în zona Branului

Totul a decurs simplu și natural. Cătălin și Maria au fost deschiși și transparenți cu emoțiile și sentimentele lor, ceea ce a transformat ședința foto într-o plimbare relaxantă în natură cu doi prieteni. Am discutat mult în timpul sesiunii, creând o atmosferă plăcută și relaxată. Bucuria lor de a se cunoaște și de a-și exprima iubirea a fost evidentă în fiecare fotografie.

Mulțumesc Cătălin și Maria pentru ocazia de a vă cunoaște și pentru momentele frumoase petrecute împreună. Vă invit acum să priviți fotografiile de la ședința „trash the dress”, care surprind perfect esența și frumusețea acestui moment special.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.