Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor. Cu peisaje spectaculoase și istorie bogată, Bran și Moieciu sunt destinații preferate pentru nunți de poveste. Însă pentru mirele și mireasa noastră, aceste locuri înseamnă mult mai mult: sunt locurile în care își trăiesc zi de zi viața și iubirea. Videoclipul lor de nuntă este o călătorie emoționantă prin povestea lor de dragoste, începând cu o ședință foto-video „Save the Date” și continuând cu ziua specială a nunții lor în inima Carpaților.

Pentru Andrei și Andreea, a fost important să înceapă această călătorie a vieții lor cu o amintire frumoasă, așa că au ales să înceapă cu o ședință foto-video „Save the Date” în zona Simon, unde locuiesc. Peisajul rural și liniștit al acestei regiuni a oferit fundalul perfect pentru acest prim pas înainte în aventura lor de nuntă.

Sesiunea foto-video „Save the Date” a surprins momentele lor de intimitate și fericire, arătându-le pe cei doi miri în elementul lor, naturalețea și dragostea autentică pe care o împărtășesc.

Video nunta Bran Moieciu – Nunta la Craiasa Muntilor

Ziua nunții a sosit, iar camerele de filmat au continuat să captureze momente unice de la pregătirile mirilor. De la momentele de nerăbdare și emoție dinaintea ceremoniei, până la privirea plină de dragoste cu care mirii s-au întâlnit pe altar, totul a fost imortalizat în acest videoclip special.

Ceremonia religioasă a fost plină de semnificație și emoție, și a marcat un moment important în viața lor ca soț și soție. Ei și-au schimbat jurămintele în fața lui Dumnezeu și a prietenilor și familiei lor, consolidând astfel legătura lor pe vecie.

Petrecerea nunții a avut loc la „Craiasa Muntilor„, o locație care recent a fost complet renovată. Decorul a fost unul spectaculos, aducând un aer proaspăt și contemporan, cu o notă tradițională. Mirii și invitații lor s-au distrat, au dansat și au sărbătorit iubirea într-un cadru perfect amenajat.

Videoclipul de nuntă a culminat cu cadre filmate în Racos, în preajma lacului de smarald și a vulcanului stins. Aici, cuplul și-a arătat dragostea înconjurat de frumusețea naturală a peisajului, oferind o privire magică asupra iubirii lor autentice.

Pentru Andrei și Andreea, videoclipul de nuntă nu este doar o amintire a zilei lor speciale, ci și o poveste a iubirii lor care a fost capturată în cele mai frumoase momente ale lor. Fiecare cadru este o mărturie a fericirii și a bucuriei lor, iar această poveste de dragoste continuă să trăiască pe ecran, să fie împărtășită și să inspire pe toți cei care o privesc. Este o amintire vie a dragostei lor care va rămâne cu ei pentru tot restul vieții lor.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.