Video nunta Kron Event Brasov

Video nunta Kron Event Brasov. În inima frumoaselor Munți Carpați, la celebra sală de evenimente Kron Event, a avut loc o nuntă de poveste pentru mirii noștri, Andrei și Andreea. Această zi specială a fost înregistrată într-un videoclip plin de emoție și frumusețe, începând cu primele cadre de la o ședință foto-video „Save the Date” și terminând cu o îndrăzneață „Trash the Dress” în apropierea lacului Sfânt Ana.

Povestea lui Andrei și Andreea a fost marcată de emoție și dragoste, iar videoclipul nunții lor reflectă fiecare moment special și fiecare amintire de neuitat. Prima parte a acestei povești de dragoste este ședința foto-video „Save the Date„, o modalitate perfectă de a sărbători începutul acestei noi etape în viața lor.

Nunta lor a avut loc la Kron Event, o locație cu o atmosferă deosebită și frumusețe inconfundabilă. Cu zâmbete sincere și priviri îndrăgostite, cei doi miri și-au unit destinele în fața familiei și a prietenilor lor apropiați. Cu fiecare jurământ de iubire eternă, au promis să meargă împreună pe drumul vieții, strânși în brațele celuilalt.

Una dintre cele mai mari surprize ale acestei zile speciale a fost vremea. Cu doar o săptămână înainte de nuntă, prognoza meteo indica temperaturi aproape iernatice, între -1 și 2 grade Celsius, cu posibile ninsori. Cu toate acestea, cei doi miri au fost binecuvântați să aibă parte de o zi de vară în mijlocul toamnei, cu peste 26 de grade Celsius. Soarele a strălucit pe cerul senin, iar mirii au putut să-și celebreze dragostea sub o zi perfectă.

Videoclipul continuă cu cadre memorabile de la o sedință foto-video „Trash the Dress” cu fumigene, realizată în apropierea lacului Sfânt Ana. Pe fundalul peisajului idilic al lacului, Andrei și Andreea au creat momente de magie și dramaticitate. Fumigenele colorate au adăugat un plus de farmec acestor cadre și au marcat finalul unei zile minunate de nuntă.

Această nuntă la Kron Event și ședința „Trash the Dress” au fost o celebrare autentică a iubirii și a angajamentului lui Andrei și Andreea. Videoclipul lor de nuntă a capturat emoțiile, zâmbetele și toate detaliile minunate ale acestei zile speciale. A fost o poveste de dragoste care va rămâne pentru totdeauna în inimile lor și în memoria celor care au fost martori la această minunată călătorie în doi.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.