Cerere in casatorie la Brasov

Cerere in casatorie la Brasov desfășurată într-un mod inedit – călare pe cai și în prezența acestora. Totul a pornit ca o simplă ședință foto de cuplu lângă cai, în frumoasa zonă Poiana Mică din apropierea Brașovului, și a devenit o zi memorabilă. Pe lângă amintirile minunate pe care le-au creat în această locație pitorească, s-a întâmplat ceva cu totul special.

Cerere in casatorie la Brasov

Alex, inainte de a incepe sedinta foto mi-a dat pe ascuns inel de logodna impachetat frumos intr-o cutie de inel maricica pa care scria Teilor 🙂 Cu greu mi-a intrat in buzunar (urma sa i-o dau mai incolo, sa nu bata la ochi). Am mers cateva minunte si n-am indepartat de parcare, unde urmau sa vina parintii celor doi cu flori si cadouri. Totul a fost bine pus la punct de catre Alex, asa ca totul a iesit perfect. Cand Madalina se uita spre un cal, in fata ei s-a asezat Alex care i-a adresa mare intrebare, la care Madalina a raspuns clar „DA”. Totul a fost cat se poate de emotionant, un moment cu totul special pentru cei doi, dar si pentru parintii lor.

Fotograf pentru save the date in Brasov

Cautati fotograf nunta Brasov, pentru sedinta foto save the date dininatea nuntii voastre? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto de cuplu. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate inainte de ziua nuntii cu viitorii miri.

Ce sunt fotografiile save the date?

Fotografiile „save the date” sunt o serie de fotografii realizate de un cuplu înainte de nunta lor, pentru a anunța data nunții și pentru a le transmite invitaților lor căsătoria lor viitoare. Aceste fotografii sunt adesea realizate într-un decor special sau într-un loc care are o semnificație personală pentru cuplu, cum ar fi locul în care au avut prima întâlnire sau locul în care s-au logodit.

Fotografiile „save the date” sunt o modalitate populară de a anunța nunta și de a invita invitații să-și rezerve data pentru eveniment. De obicei, aceste fotografii sunt realizate într-un stil creativ și artistic, care reflectă personalitatea cuplului și tema nunții lor. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea invitații de nunta personalizate sau pentru a fi postate pe rețelele de socializare ale cuplului pentru a anunța data nunții lor.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.