Trash the dress pe bicicleta

Trash the dress pe bicicleta cu Bianca si Razvan. Toamna, cu culorile sale bogate și peisajele pitorești, oferă un decor perfect pentru o nuntă sau o sesiune foto specială. În apropierea Brașovului, în inima Transilvaniei, mirii noștri au ales să-și sublinieze personalitatea unică și dragostea pentru natură printr-o sedință foto „Trash the Dress” cu biciclete, în mijlocul spectacolului toamnei.

Andrei și Andreea, doi tineri îndrăgostiți de frumusețea naturală și pasionați de plimbările cu bicicleta, și-au dorit ceva cu adevărat neconvențional pentru a celebra iubirea lor. Astfel, au optat pentru o sesiune foto „Trash the Dress” care să surprindă momentul în care aruncarea costumului și a rochiei de mireasă înseamnă într-adevăr să înceapă o viață nouă.

Trash the dress pe bicicleta

Alegerea locației a fost evidentă. Peisajul de vis din împrejurimile Brașovului, cu păduri în culori vii de toamnă, alei pitorești și cărări montane, a furnizat un fundal natural perfect pentru această aventură fotografică.

Sesiunea foto „Trash the Dress” a început cu Razvan într-un costum de mire elegant și Bianca într-o rochie de mireasă fermecătoare. Cu buchete de flori delicate și biciclete gata să fie înfășurate în jurul lor, au plecat în această excursie în mijlocul naturii. Pe biciclete, cei doi miri au pedelat cu zâmbete pe fețe și cu ochii încrezători spre orizontul toamnei.

Culorile calde ale frunzelor căzute au fost ca o paletă a naturii care a îmbrăcat această aventură cu o aură aparte. De-a lungul drumului, au oprit pentru a se bucura de ocazia de a imortaliza aceste clipe pe biciclete, în mijlocul naturii, într-o zi în care soarele și vremea prietenoasă le-au surâs.

Explorând Frumusețea Toamnei Pe Bicicletă: O Sedință Foto „Trash the Dress”

Această sedință foto „Trash the Dress” a fost un omagiu adus pasiunii lor pentru biciclete, natură și unul față de celălalt. A fost o modalitate perfectă de a sărbători dragostea lor într-un cadru neconvențional, în mijlocul toamnei în plină splendoare. Sesiunea foto „Trash the Dress” pe bicicletă a fost, fără îndoială, o experiență unică și memorabilă pentru cei doi miri și un mod perfect de a pune punct unei zile de toamnă în care natura și iubirea lor au fost în centrul atenției. Această aventură le va rămâne mereu în inimă ca un amintire frumoasă și autentică a începutului lor ca soț și soție.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.