Love the dress cu fumigene

Love the dress cu fumigene cu mirele Andrei si mireasa Andreea. Pentru miri, nunta lor a fost doar începutul unei călătorii pline de iubire și aventuri, iar pentru a marca această nouă etapă a vieții lor, au optat pentru o sesiune foto specială „Love the Dress” într-un loc cu adevărat magic: malul lacului vulcanic Sfânta Ana din Harghita.

Alegerea locației nu a fost una întâmplătoare. În această perioadă, toamna în zona Lacului Sfânt Ana este spectaculoasă, cu frunzele arămii și auriu, fagi și mesteceni care transformă întregul decor într-un vis de toamnă. Peisajul a fost perfect pentru a crea amintări de neuitat într-un cadru natural de excepție.

Cu rochia ei de mireasă fermecătoare și costumul elegant al lui Andrei, cei doi miri au pornit în aventura lor fotografică în mijlocul acestei minunate toamne. În mâini, au avut fumigene de diferite culori, care urmau să adauge o notă de mister și magie imaginilor.

Sedinta foto „Love the Dress” a fost un prilej pentru cei doi să se arate așa cum sunt cu adevărat: îndrăgostiți, relaxați și plini de bucurie. Cu zâmbete sincere și priviri îndrăgostite, s-au bucurat de fiecare moment petrecut unul lângă celălalt pe malul lacului Sfânta Ana.

Love the dress cu fumigene

Fumigenele au adăugat un element de magie și dramatism fotografiilor. Culorile vibrante au creat un contrast fermecător cu peisajul toamnei și au dat viață fiecărei imagini. În timp ce fumigenele eliberau valuri de culoare în aer, mirii dansau și se îmbrățișau, iar fotografii talentați capturau aceste momente unice.

O imagine deosebită a fost atunci când cei doi miri au creat un arc de fumigenă, aproape ca un portal spre viitor, în care și-au sărutat jurământul de iubire veșnică. Această imagine simbolică a fost o ilustrare perfectă a începutului lor ca soț și soție.

Sesiunea foto „Love the Dress” cu fumigene pe malul lacului Sfânt Ana a fost cu adevărat magică și a adus în prim-plan iubirea autentică dintre Andrei și Andreea. Cu peisajul fermecător al toamnei, fumigenele și sentimentele lor sincere, aceste imagini vor rămâne pentru totdeauna ca o amintire a iubirii lor puternice și a acestui moment de tranziție în viața lor. Cu zâmbetele pe buze și ochii strălucitori de fericire, mirii ne îmbie să pătrundem în lumea lor și să admirăm această călătorie frumoasă pe care au început-o împreună.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.