Fotografii cu mirii la Cetatea Rupea

Fotografii cu mirii la Cetatea Rupea.

Cetatea Rupea, o fortareata medievala impunatoare din inima Transilvaniei, a devenit martora unei sedinte foto de poveste, cand proaspatii casatoriti, mirele Marian si mireasa Simona, au ales acest loc emblematic pentru o sedinta trash the dress memorabila. Fotografiile au fost realizate la apusul soarelui, chiar inainte de a se inchide cetatea, capturand momente de o frumusete uimitoare.

Dupa o nunta plina de emotii in Neamt, Marian si Simona au hotarat sa imbrace aventura unei sedinte foto trash the dress pentru a celebra in mod unic inceputul lor de drum impreuna. Alegerea lor de a ajunge la Cetatea Rupea a fost una inspirata, deoarece cetatea ofera un cadru pitoresc, cu ziduri de piatra si panorama superba.

Simona, in rochia ei albastra cu detalii din dantela, arata ca o adevarata printesa medievala, iar Marian, in costumul sau elegant, parea un cavaler dintr-o alta era. Cu fiecare pas pe aleile cetatii si cu fiecare zambet schimbat, dragostea lor stralucea.

Sedinta foto s-a desfasurat pe tot teritoriul cetatii, de la turnurile impunatoare la pasajele inguste si scari vechi, creand astfel o diversitate de cadre unice. Cuplul a fost surprins in timp ce dansa pe strazi pustii ale cetatii, se privea cu dragoste in ochi pe bastioanele inalte si se bucura de intimitatea acestui loc special.

Fotografii cu mirii la Cetatea Rupea

Cu toate ca rochia de mireasa a lui Simona s-a murdarit putin in timpul aventurii lor, acest lucru a fost cu siguranta un semn ca aceasta zi va ramane mereu vie in amintirea lor. Sedinta foto trash the dress a fost o experienta magica si romantica, care a imortalizat inima lor in locul care a devenit martorul inceputului lor de drum impreuna.

Aceste fotografii impresionante nu sunt doar amintiri ale unei zile speciale, ci opere de arta care arata ca dragostea adevarata poate invinge timpul si poate inflori chiar si in cele mai neasteptate locuri. Cetatea Rupea a fost martorul unui moment unic in viata acestui cuplu, iar fotografiile lor sunt o marturie a frumusetii si a pasiunii care ii uneste.

Pentru Marian si Simona, aceasta sedinta foto a fost o aventura de neuitat, care le va insoti pe tot parcursul vietii lor. Cetatea Rupea a devenit o parte importanta din povestea lor de dragoste, iar aceste imagini uimitoare sunt martorii acestui capitol de vis.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.