Trash the dress la cascada din Vama Buzaului

Trash the dress la cascada din Vama Buzaului. Sedinta foto „Trash the Dress” la Vama Buzaului, la Cascada Urlatoarea, cu mirele Daniel si mireasa Ana, a fost o experienta de neuitat intr-un cadru natural deosebit de impresionant. Acest cuplu indragostit a ales sa-si eternizeze dragostea lor intr-un mod cu totul special, intr-un peisaj montan cu o cascada superba care a adaugat o nota de magie si mister momentului.

Situata in mijlocul naturii salbatice a Vaii Buzaului, Cascada Urlatoarea a servit ca decor perfect pentru aceasta sedinta foto. Apa cristalina care se prabuseste in cascade spectaculoase a adus o atmosfera de prospetime si energie, imbinata cu senzualitatea si romantismul cuplului Ana si Daniel.

Fotografiile surprinse intr-un peisaj atat de grandios nu au fost doar o simpla reflectare a momentului, ci au transmis puritatea si pasiunea lor. Mireasa Ana a ales sa isi imbrace rochia de mireasa intr-o experienta aventuroasa, iar acest gest a adaugat un element de curaj si indrazneala in fotografiile lor.

Trash the dress la cascada din Vama Buzaului

Mirele Daniel, la fel de captivat de frumusetea locului, a fost un partener perfect in aceasta aventura. Imbracat elegant, el a adus o nota de forta si protectie in imagini, simbolizand legatura lor puternica.

Sedinta foto „Trash the Dress” la Cascada Urlatoarea a fost nu numai o ocazie de a crea amintiri frumoase, dar si o experienta memorabila pentru Ana si Daniel, care au ales sa isi celebreze iubirea intr-un cadru de vis. Aceste fotografii vor ramane o amintire vie a iubirii lor pentru tot restul vietii.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.