Trash the dress la conac

Trash the Dress la conac cu mirii Laurentiu și Andreea

În inima Transilvaniei, într-o lume plină de istorie și frumusețe arhitecturală, se desfășoară o poveste de dragoste unică și spectaculoasă. Castelul Kálnoky este locul ales pentru o experiență de Trash the Dress cu mirii Laurentiu și Andreea, o pereche care a decis să își celebreze dragostea într-un cadru cu adevărat regal.

Castelul în sine este o bijuterie arhitecturală, o comoară care păstrează tainele aristocrației Transilvaniei din secolele XVII – XIX. În interiorul său, veți fi transportați în timp, descoperind obiecte prețioase și istorice care dezvăluie poveștile nobililor de altădată. Fiecare colț al castelului respiră istorie, iar mirii Laurentiu și Andreea vor avea ocazia de a se bucura de o experiență de neuitat în această atmosferă de basm.

Curtea castelului înconjurată de pomi seculari, grădina englezească îngrijită cu migală și un lac cu filigorie se întind pe un domeniu pitoresc, oferind o scenă ideală pentru Trash the Dress. Fiecare pas pe aleile ce odinioară au fost călcat de nobilii Transilvaniei poate fi acum un dans al dragostei și al fericirii.

Trash the dress la conac

Domeniul Kálnoky nu este doar un loc pentru o nuntă de o zi, ci oferă posibilitatea de a transforma acest moment special într-o experiență de mai multe zile. Obiectivele turistice din zonă, muzeele pline de istorie și locurile superbe pentru excursii pot deveni parte din aventura voastră, oferind oaspeților multe posibilități de recreere și explorare.

Povestea de dragoste a mirilor Laurentiu și Andreea va deveni cu adevărat legendară în acest cadru de poveste. Trash the Dress la Castelul Kálnoky este mai mult decât o ședință foto – este o călătorie în timp și într-o lume a eleganței și a iubirii eternizate într-un decor de basm.

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Sedinta foto miri vintage

Trash the dress vintage

Oana si Marius si-au dorit o sedinta foto trash the dress vintage, la Castelul Peles din Sinaia. „Mireasa” s-a trezit dis de dimineata sa mearga la coafor, cum nu a fost nici in ziua nuntii, …
Trash The Dress Cu Mirii In Brasov (10)

Trash the dress cu mirii in Brasov

Trash the dress cu mirii in Brasov. Dupa indelungi negocieri ? am cazut de acord ca prima parte a sedinteti foto dpa nunta – trash the dress – sa o realizam pe lac la …
Love The Dress Cu Fumigene Lacul Sfanta Ana (76)

Love the dress cu fumigene

Love the dress cu fumigene cu mirele Andrei si mireasa Andreea. Pentru miri, nunta lor a fost doar începutul unei călătorii pline de iubire și aventuri, iar pentru a marca această nouă etapă a …
Day After Wedding Photos Brasov (53)

Day After Wedding Photos Brasov

Day After Wedding Photos Brasov – trash the dress in Brasov. Georgiana and Kenneth had very little time to spend in Brasov, after the wedding day. So I proposed that we should go to …
Sedinta Foto Trash The Dress (40)

Sedinta foto Trash the dress

La sedinta foto Trash the dress, Ana Maria si Rares, au acceptat provocarea de a merge spre Canionul 7 scari. Imbracati lejer, dar cu hainele si incaltarile festive in rucsac, am pornit la o …
Trash the dress Amfiteatrul Transilvania

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania

Trash the dress Amfiteatrul Transilvania cu mirii Adrian si Andreea.La doar cateva zile de la nunta, am reusit sa ne revedem cu Adrian si Andreea, pentru sedinta trash the dress. Initial isi doreau fotografii …
Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.