Video nunta 3 Stejari Brasov

Video nunta 3 Stejari Brasov | Fotograf nunta Brasov | Trash the dress Castelul Cantacuzino Busteni.

Cea mai importantă zi din viața unui cuplu este nunta, și pentru Andrei și Andreea, acest moment a fost de-a dreptul magic. Cu o planificare meticuloasă și o echipă de fotografi și cameramani de excepție, au reușit să transforme ziua nunții lor într-o poveste de dragoste captivantă, într-un videoclip de neuitat. De la începutul pregătirilor și până la finalul petrecerii, această nuntă la 3 Stejari din Brașov a fost un adevărat spectacol.

Totul a început cu o ședință foto de neuitat la Hotelul Aurelius din Poiana Brașov, unde mireasa a visat inițial să-și celebreze nunta. Cu priveliști idilice asupra munților, această locație a oferit un decor perfect pentru a marca începutul acestei călătorii. Fotografiile și cadrele video au surprins frumusețea naturală a cuplului și emoțiile lor sincere.

Video nunta 3 Stejari Brasov

Cu toate acestea, nunta s-a desfășurat la 3 Stejari, una dintre cele mai noi și mai prestigioase locații pentru nunți din Brașov. Această alegere a făcut ca evenimentul să fie cu atât mai special, transformând nunta într-o experiență unică. Încă de la pregătirile mirilor, cadrele video au capturat anticipația și emoția momentului.

Cununia religioasă a avut loc într-o atmosferă plină de solemnitate și spiritualitate, în timp ce cei doi miri și-au schimbat jurământurile de iubire veșnică. Momentul a fost marcat de emoții profunde și bucurie.

Petrecerea de la 3 Stejari a fost plină de surprize și momente inedite. Mirii și-au dorit un spectacol cu artificii, atât pe pământ, cât și în aer, care a adăugat un plus de magie și strălucire serii.

3 Stejari Brașov: O Nuntă de Vis într-o Locație de Excepție

Videoclipul nunții continuă cu cadre de la Castelul Cantacuzino din Bușteni, o locație aparte care a adăugat un aer de basm întregii povești. Cu priveliști impresionante și o atmosferă de poveste, locația a completat perfect povestea de dragoste a celor doi miri.

Pentru Andrei și Andreea, acest videoclip de nuntă este nu doar o amintire a zilei lor speciale, ci și o mărturie a iubirii lor puternice și a călătoriei minunate pe care au început-o împreună. A fost o nuntă plină de emoție, bucurie și surprize, care va rămâne în inimile lor și în videoclipurile care le vor aminti mereu de această zi extraordinară. Este o poveste de dragoste care a fost surprinsă pe film în toată frumusețea și intensitatea sa, și care va rămâne o amintire prețioasă pentru tot restul vieții lor.

Videograf pentru nunta ta din Brasov

Daca sunteti in cautarea unui fotograf si cameraman profesionist din Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video. Fie ca este vorba despre filmarea unui eveniment nunta, botez sau orice alt eveniment privat, sa stam la dispozitie cu cele mai bune servicii foto-video.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.