Sedinta foto vintage

Sedinta foto cu cei doi miri in stil vintage. Fotografiile au fost realizate in Rasnov, in piateta care a fost reconstruita. Mirii si-au dorit fotografii cu ei din ziua nuntii, in orasul unde au ales sa isi uneasca destinele. Ei sunt din Bucuresti, insa au ales Rasnovul pentru nunta lor, pentru simplu motiv ca le-a placut aici. Orasul este linistit, oamenii primitori, iar mancarea este buna.

Sedinta foto vintage


Fotografiile cu mirele si mireasa, le-am realizat dupa cununia religioasa, care a avut loc la biserica ortodoxa cu hramul ” Sfantul Nicolae”, biserica noua. Mireasa a avut o rochie special conceputa pentru ea, sa reflecte stilul anilor inceputului de secol 20. De aceea, aceasta sedinta foto vintage, a avut alt aer, fiind cu totul si cu totul deosebita.
Va invitam sa priviti fotografiile de mai jos cu cei doi miri in cea mai frumoasa zi din viata lor, ziua nuntii.

Fotografii cu mirii din Rasnov in stil vintage. Fotografiile cu mirele si mireasa au fost realizate in ziua nuntii.

Fotografii realizate cu alte culori fata de cele cu care sunteti obisnuiti in mod normal. Am dorit sa le dau o astfel de infatisare, pentru ca mirii si-au dorit asta. Sunt doua persoane clasice, care se iubesc in cel mai frumos mod posibil. Au fost atenti si grijulii, unul cu celalalt fiind o placere sa lucram impreuna. Aceste fotografii din ziua nuntii tip vintage au fost realizate in numai o ora, pentru ca aceasta a fost fereasta de care am dispus pentru a nu lipsi de la petrecerea nuntii lor.

Articole asemanatoare:


Cauti fotograf pentru ziua nuntii tale din zona Brasov ?

Daca sunteti in cautarea unui fotograf nunta Brasov, ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video penmtru ziua nuntii. Fie ca este vorba despre fotografii la cununia civila, cununia religioasa sau doar petrecerea de la sala, noi raspundem cu drag si promptitudine.


Fotografii din ziua nuntii de la ultimele evenimente din Brasov

Aici puteti vedea fotografii de la pregatirile mirilor, cununia civila, cununia religioasa si petrecerea de la sala de la ultimele nunti la care am participat din zona Brasovului.

Comentariile sunt închise.