Love the dress Brasov

Acasa » Fotografii nunta » Trash the dress » Love the dress Brasov


Love the dress Brasov cu Petronela si Marinica in cateva locatii superbe de langa Brasov. Prima parte a sedintei foto love the dress dupa nunta, s-a desfasurat la Dambul Morii, pe drumul spre Canionul 7 scari. Vremea a tinut cu mirii, astfel incat am fost rasfatati cu soare si caldura. Mirii au acceptat propunearea mea sa mergem nitel mai departe si s-au imbracat cat atare, schimbandu-se cand am ajuns la cascada unde am realizat prima parte a fotografiilor.

A doua parte a sedintei foto Love the dress Brasov, a avut loc in zona Bran-Moeciu, inainte sa apuna soarele, peste o zi de neuitat. De aceasta data mirii, s-au imbracat in costumele populare traditionale din Bucovina, tesute cu multa iubire si rabdare de bunica miresei. M-au impresionat detaliile si finetea cu care au fost lucrate. A fost un love the dress special, cu doi romani adevarati. Casa de piatra dragilor, prunci sanatosi si buni sa va daruiasca Dumnezeu. Va invitam sa priviti mai jos love the dres Brasov cu mirii, dupa nunta.
Daca sunteti in cautarea de Love the dress Brasov – ati ajuns unde trebuie.
Pentru o oferta va rugam sa dati un click AICI.

  • Tip fotografii: love the dress, fotografii dupa nunta
  • Locatie fotografii: Dambul Morii, Bran, Moeciu
  • Ora cand au fost realizate fotografiile: pe intreg parcursul zilei

Love the dress Brasov in costum popular

Love the dress Brasov. Fotografii cu mirii dupa nunta. Fotograf Brasov pentru sedinta foto profesioniste. Trash the dress Brasov la Dambul Morii.

Fotografii de la ultimele evenimente


Ti-au placut fotografiile pe care le-ai vazut?5/56 voturi