Love the dress lacul de smarald

Love the dress la ineditul lac de smarald. Mai jos, puteti vizualiza fotografii cu mirele si mireasa, la Racos, unde se afla lacul de culoarea smaraldului. De la inceput, mirii au fost hotarati sa realizam aceste fotografii dupa nunta lor, la lacul de smarald, nefiind alta varianta luata in calcul. Vremea nu parea promitatoare, caci pana sa plecam de la Brasov, plouase deja in patru reprize. Cerul era innorat, fulgera si tuna puternic, dar am avut un AS in maneca, chiar in persoana mirelui. Acesta, se considera o persoana norcoasa, asa ca ne-am ghidat dupa intuitia lui. 🙂

Love the dress lacul de smarald

La Racos, timpul a fost ideal pentru sedinta foto, pentru ca nu ploua, iar apa era clara si linistita. Pe masura ce mirii se mutau dintr-o parte in alta a lacului, a inceput sa sufle vantul si sa picure timid, dar asta nu ne-a oprit din aventura noastra. Fotografiile love the dress la frumosul lac de smarald au fost realizate in jurul orei 18, cand lumina este numai buna. La incheiere, ne-am retras in masina pentru ca incepuse ploaia, dar am reusit sa realizam cateva fotografii si la intoarcere, intr-o dumbrava si intr-un lan de grau. Multumim mirilor si Ralucai, pentru ajutorul acordat si pentru rabdare 🙂

Fotograf pentru trash the dress in Brasov ?

Cautati fotograf pentru sedinta foto trash the dress din Brasov? Ati ajuns unde trebuie.
Puteti solicitata oricand o oferta pentru servici foto sau video pentru sedinta foto „love the dress”. Sedinte foto de cuplu, fotografii realizate dupa nunta cu mirele si mireasa.

În timp ce conceptul poate părea să fie împotriva naturii obișnuite a unei mirese de a își distruge rochia, fotografiile trash the dress pot fi o modalitate distractivă și neconvențională de a încheia o nuntă și de a crea amintiri unice și de neuitat. De asemenea, este o oportunitate de a-ți arăta latura creativă și de a ieși din zona de confort a fotografiei tradiționale de nuntă.

Cate fotografii vom primi de la nunta?

Numarul fotografiilor livrate este intre 2500 si 4000, in functie de numarul de persoane de la nunta si de durata evenimentului. Noi fotografiem toate momentele, fiind siguri ca vom surprinde tot ce este important din ziua nuntii. Toate fotografiile pe care le primiti de la noi din ziua nuntii, sunt editate (culori, luminozitate, contrast, incadrare).

Cand vom primi fotografiile?

Primele fotografii din ziua nuntii le veti primi la 24-48 de ore (in general mai repede), le vom posta cu acordul vostru pe facebook. In acest fel toata lumea va putea sa se bucure pentru voi si sa va transmita sincerele felicitari. Toate fotografiile de la nunta le veti primi la 3-4 zile de la eveniment, pe un link de descarcare.

De cat timp faceti foto-video?

Fotografia a fost intotdeauna o pasiune pentru noi, iar filmarea a venit ca o manusa, pentru ca se completeaza una pe cealalta. La nivel profesionist foto si video facem de mai bine de 9 ani. Experienta la nivel profesional pentru editarea foto-video fiind de peste 11 ani. Oricata experienta ai avea in acest domeniu, este important ca tot timpul sa inveti si sa iti doresti ca de la o nunta la alta sa fi mai bun decat inainte.